SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SUEDIA 22-34

ROMÂNIA - SUEDIA 22- 34 // Decizia stranie luată de Tomas Ryde în cazul Cristinei Neagu: „Doar nu s-a făcut bine în 4 minute?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 15:22

România a pierdut a pierdut clar meciul cu Suedia, 22-34, în al doilea meci din Main Round-ul Campionatului Mondial de Handbal din Japonia. 

  • România Japonia (miercuri, ora 11:00) e partida pe care o mai avem de disputat în Main Round;
  • „Tricolorele” nu mai au nicio şansă să termine în primele 8, iar miercuri se vor despărţi de acest Mondial cu un meci împotriva Japoniei. Miza? Să evităm ultimul loc în grupă şi să terminăm în top 10 în lume;
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.

După meci, Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi de la Gazeta Sporturilor, a taxat deciziile ambigue ale antrenorului României. 

N-am înțeles de ce Tomas Ryde a început fără Neagu. Bine, avea probleme la genunchi și era obosită. Dar a bagat-o în minutul 4! Doar nu s-a făcut bine după 4 minute?! Am început meciul de la 0-4. Poate am fi avut noi 4-0.

Cum să-l păstrezi pe Tomas Ryde? Ce a demonstrat? El a plecat de la echipa națională după Jocurile Olimpice, unde am terminat pe 7. Deși eram a doua favorită la titlul continental. Acum l-am adus de bun? Nu l-aș păstra. Aș aduce un antrenor român. E greu ca un antrenor străin să cunoască jucătoarele până în martie”, a punctat Marian Ursescu la TV Digi Sport. 

„Am făcut foarte multe greșeli! Au fost schimbări peste schimbări, jucătoare care au evoluat pe alte poziții. Polocoșer a fost inter dreapta tot meciul. A greșit mult, iar asta îi face rău fetei” - Marian Ursescu, jurnalist GSP 

„Uitați cum stau fetele pe bancă! Stau cu mâna în bărbie. Ai bătut Ungaria și ai jucat foarte bine cu Rusia. Trebuia să ai altă atitudine” 
Marian Ursescu, jurnalist GSP

„Sunt tristă. Facem foarte multe greșeli. Poate jucătoarele nu sunt atât de experimentate și nu au jocuri în picioare. Trebuie să joci cât mai mult pentru a căpăta încredere și valoare. Eu cred în aceste jucătoare, dar trebuie să joace mai mult la echipele de club” 
Oana Manea 

Clasament

Citește și:

Losers Round, nu Main Round! » România s-a făcut de râs în fața Suediei! Am pierdut orice șansă de a termina în primele 8

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
368023036732853
Iuga Mircea  •  11 Decembrie 2019, 06:59

Cea mai proastă decizie ”să scoți portarul să ai o jucătoare în plus in atac”.De cîte ori am făcut asta, am luat gol,și continuam cu o idee proastă.Ryde se uita ca prostu cum luam gol după gol dar nu renunța la idee,să mai spună cineva că e un antrenor bun.A repetat proasta idee la mai multe meciuri!!!!!

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  10 Decembrie 2019, 20:44

...am cam pierdut tempoul,...handbalul modern presupune tactică și disciplină la obiect,... nu întâmplător echipele dincolo de est,...se comportă și ne execută,....***,...sincer problema noastră este de interpretare și dăruire,...pur și simplu!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan2010
dan2010  •  10 Decembrie 2019, 16:25

ca si la fotbal, suntem lei ne batem de la egal cu unii de teapa noastra, cand dai de ceva mai sus Spania, Suedia ***! Acum omoratii pe antrenori, ca de ce nu abagat pe ala sau ala. Am inceput meciul cu Neagu de la 0-4 si am pierdut la 12 goluri diferenta. Cine sunt acesti incapabili care ne tampesc cu comentariile lor? Adevarul e ca nu avem jucatori, nu avem atitudine. Schimbati antrenorii, dar la jucatori ce schimbi? cand? Cu ce ne-am prezentat in Japonia cred ca am facut o treaba foarte buna!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează