SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA

Dezastru și la juniori » România U17, două umilințe în două zile cu rivala Ungaria! De rușine, FRH a ascuns rezultatele

FOTO: Facebook @FederatiadeHandbal
FOTO: Facebook @FederatiadeHandbal

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 18:04 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 21:23

Selecționata de handbal masculin juniori a României a suferit două înfrângeri rușinoase în fața reprezentativei similare a Ungariei, scor 29-51 și 28-40.

Continua rezultatele dezamăgitoare la handbal masculin. După ce naționala mare s-a făcut de râs în Feroe, 26-28, a venit și rândul juniorilor. Rezultatele greu de digerat n-au mai fost publicate de Federația Română de Handbal, care postase până atunci pe pagina de Facebook despre plecarea juniorilor în Ungaria, dar și un stream video pentru primul meci. 

După înfrângerea la 22 de goluri!, FRH n-a mai revenit cu rezultatul final, iar astăzi n-a mai postat stream-ul unde se putea urmări meciul 2. Rezultatele au apărut însă pe site-ul Federației Maghiare de Handbal.

România și-a luat revanșa cu Feroe și rămâne în lupta pentru Euro 2024 » Portarul Iancu, MVP + toate calculele calificării
ROMÂNIA - INSULELE FEROE
România și-a luat revanșa cu Feroe și rămâne în lupta pentru Euro 2024 » Portarul Iancu, MVP + toate calculele calificării

Juniorii României, înfrângeri rușinoase în Ungaria

Primul test a fost umilitor, eșec 29-51 (16-28 la pauză). Reușitele României din acea dispută au fost semnate de Andrei Negrilă (8), Codrin Dascălu (4), Popa Raul (4), Luca Cazac (3), Alexandru Pușcaș (3), Antonio Nedea (3), Eduard Cojocaru (2), Eduard Rusu (1), Bogdan Holircă (1).

Eșecul a fost usturător și la revanșă, 28-40 (12-17 la pauză). Potrivit site-ul Federației maghiare, golurile României au fost reușite de: Vladimir Punescu (6), Antonio Nedea (4), Bogdan Holircă (3), Codrin Dascălu (3), Andrei Negrilă (3), Alexandru Pușcaș (3), Raul Popa (3), Luca Cazac (2) Vladimir Ciusu (1).

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Eduard Novak, acuzat că și-a premiat ilegal tatăl cu 112.000 de euro » Reacția cabinetului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
magura
magura  •  12 Martie 2023, 17:42

Oare cati dintre cei care pronunta cuvantul 'umilinta' stiu si ce inseamna? Cati oare au fost umiliti cu adevarat in viata asta ca sa cunoasca cunoasca intelesul cuvantului? Nu, stimati 'domni', Romania nu a fost 'umilita' ci INVINSA. Intr-un sport, oricare ar fi el, nu poti decat SA INVINGI sau SA FI INVINS! Am scris celede mai sus, PENTRU CUNOSCATORI!!! Si ca sa revin la subiect... HAI RAPID!

IoNumaZic
IoNumaZic  •  11 Martie 2023, 21:05
Postat de Stars pe 11 Martie 2023, 18:57

Vai de capul nostru....sportul romanesc e praf si pulbere!

"...reușitele României au fost reușite de:..." In schimb, jurnalismul sportiv romanesc e sublim

elgabri
elgabri  •  11 Martie 2023, 19:23

Sa ne rugam sa nu picam la fotbal in grupa cu ungurii ca umilinta scrie pe noi !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează