SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 29-31

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // Blestemul Europenelor » Cristina Neagu nu este prima care se accidentează la competiția continentală

FOTO: FRH
FOTO: FRH

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 23:15

România a pierdut partida cu Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat în semifinalele Campionatul European de handbal. Cristina Neagu este a patra jucătoare "tricoloră" care se accidentează grav la Europene, în ultimii ani. Au mai fost Ramona Farcău, în 2008, Paula Ungureanu, în 2010, şi Ada Nechita în 2014.

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.
  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

În 2008, la Europeanul din Macedonia, în partida cu Spania, decisivă pentru calificarea în semifinale, Ramona Farcău a căzut rău şi şi-a rupt mâna dreaptă. În acel moment, echipa s-a prăbușit şi a pierdut meciul la 8 goluri diferenţă! În 2010, tot în meciurile din grupele principale, la Herning, contra Croaţiei, Paula Ungureanu s-a accidentat grav în repriza a doua, fiind scoasă cu targa de pe teren, Diagnosticul a fost crut, ruptură a ligamentelor încrucişate la piciorul drept.

În 2014, în meciul contra Danemarcei, pe un contraatac, Ada Nechita s-a ciocnit violent de o adversară. A căzut urât pe umărul drept şi nu a mai putut juca la acea ediţie. A trebuit să poarte o orteză la umăr mai bine de trei luni!

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // VIDEO + FOTO Pierdem, dar suntem 99 la sută calificați în semifinalele Campionatului European » Scenariul HORROR prin care putem rata faza următoare

FOTO URLET DE DURERE al Cristinei Neagu! Accidentare GRAVĂ pe final de meci cu Ungaria! A fost dusă de URGENȚĂ la spital

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează