SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // Kim Rasmussen cere modificarea regulementului: "Murim unul câte unul! Acum e Neagu, data trecută a fost Gullden!"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 20:53

România a pierdut cu Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat în semifinalele Campionatul European de handbal feminin din Franța!

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.
  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei și fost principal pe banca celor de la CSM București, cere Federației Europene de Handbal modificarea calendarului competițional. 

"Murim unul câte unul dacă EHF nu va face ceva să protejeze jucătoarele. Avem nevoie de un weekend liber la echipele de club pentru care jucăm înainte de europene. Dacă nu protejăm jucătoarele, nu vom mai putea juca handbal.

Acum e Neagu, la Olimpiadă a fost Gullden, înainte de europene Line Jorgensen", a declarat Kim Rasmussen la final.

Vezi și: 

FOTO URLET DE DURERE al Cristinei Neagu! Accidentare GRAVĂ pe final de meci cu Ungaria! A fost dusă de URGENȚĂ la spital

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
peluza
peluza  •  13 Decembrie 2018, 00:32
Postat de adrian_riga pe 12 Decembrie 2018, 23:10

lumaxus, daca taceai filizof ramaneai. daca tu crezi ca franta prefera sa nu ne calificam noi in locul norvegiei ....

Pai Norvegia ar fi jucat cu Rusia si amandoua ar fi fost obosite pentru un duel cu Franta! Intelegi ca are dreptate? Pe mine ma frapeaza faptul ca numai de la CSM si Gyor se rup, cad pe capete.

adrian_riga
adrian_riga  •  12 Decembrie 2018, 23:10

lumaxus, daca taceai filizof ramaneai. daca tu crezi ca franta prefera sa nu ne calificam noi in locul norvegiei ....

lumaxus
lumaxus  •  12 Decembrie 2018, 22:12

Cata ipocrizie. Ordinul lui Rasmunssen a fost anihilarea lui Neagu cu orice pret. Ceea ce s-a si intamplat. + arbitrele pentru culoar Frantei + reteta financiara + glorie sportiva contra bani = = = = = Total = asta este afacere, nu sport!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează