SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA - UNGARIA // Avantaj România? Denisa Dedu le cunoaște perfect pe adversarele de azi: "Joc în Ungaria și sper să mă ajute"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 13:08

România va juca azi contra Ungariei, în grupa principală a Campionatului European de Handbal feminin. Portarul Denisa Dedu, 24 de ani, joacă la Siofok și e convinsă că maghiarele vor face orice să ne încurce, dar are încredere în echipa României.

  • România - Ungaria se joacă azi, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1 și TVR HD.
  • România se poate califica în semifinale și cu o înfrângere în fața Ungariei! Cum ne-a ajutat victoria Norvegiei cu Olanda. (Detalii AICI)

Omul meciului cu Germania, Denisa Dedu a avut un mare rol în obţinerea victoriei şi contra Spaniei. A avut 11 parade excelente şi un procentaj de 31%. 

"A fost un meci intens, cu multe emoţii, poate nu am jucat la potenţial maxim, dar mă bucur că nu am cedat şi aşa am putut obţine victoria", a caracterizat Denisa partida cu Spania.

Acum toate calculele se fac în disputa cu Ungaria. Ea evoluează la Siofok, şi în fiecare etapă le întâlneşte pe Hafra, pe Kovacsics, pe Kiss, pe Kovacs şi pe celelalte maghiare. "Le cunosc foarte bine. Sper să mă ajute acest lucru".

Denisa crede că Ungaria e pe val şi chiar dacă are jucătoare tinere, e capabilă de orice rezultat. "Unguroaicele au nucleul de la Ferencvaros care joacă în Liga Campionilor, sunt valoroase, au câştigat medalii pe la junioare şi tineret. Pe mine mă interesează însă echipa mea. Noi trebuie să luptăm şi să ne capacităm la maxim pentru a obţine încă un succes şi să mergem în semifinale", a încheiat Dedu.

Citește și:

Atenție la ele: cele două jucătoare ale Ungariei care pot crea panică în defensiva "tricoloră"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
105662257060988
Eugen Qy  •  12 Decembrie 2018, 16:02
Postat de alb_rosu_in_vn pe 12 Decembrie 2018, 13:45

Cu Ungaria trebuie sa jucam ce stim si sa nu mai incercam solutii fanteziste, pe care nu le stapanim. Greselile pe faza ofensiva trebuie limitate, atat cat se poate. Orice gol inscris pe contraatac de echipa adversa parca ne toarna plumb in picioare. Faptul ca nu am prea pierdut mingea in atac cu Norvegia (chiar daca s-a mai ratat) a fost una din cheile succesului. Iar Cristina, poate ar trebui sa-i spuna cineva, sa nu mai arunce numai pe sus (a dat multe mingi peste poarta si in bara transversala) si poate ar trebui sa incerce sa arunce mai variat, inclusiv cu podeaua si intors. Nereusitele ei s-au transmis automat si echipei si nu mai vrem asta.

La comentariul tau -cu care sunt de acord in principiu- as adauga ca neaparat TREBUIE, mai ales in meciul ASTA, sa jucam EXTREMELE. Implicarea acestora , la nivelul la care au facut-o olandezele cu noi, rasfireaza apararea si asa agresiva a unuguroaicelor si va mai aduce un plus in jocul ofensiv al nostru ! Mai putin pivotul si mult mai mult extremele, ca jocul Cristinei pentri Elisei nu s-a vazut !!! Eu am incredere in Nationala ROMANIEI si le incurajez tot timpul ! HAI ROMANIA !!!

spinoza
spinoza  •  12 Decembrie 2018, 14:59

Daca pierdem inseamna ca nu meritam medalie, restul sunt povesti!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Decembrie 2018, 14:58

De departe jucatoarea mea preferata din echipa Romaniei. O sportiva desavarsita si o femeie foarte frumoasa ! hai Denisa ! hai Romania !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează