SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Roșca la CSM București? Zilele lui Jakob Vestergaard par numărate

Vestergaard se simte neputincios în acest moment
Vestergaard se simte neputincios în acest moment

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 00:00

Înfrângerea suferită vineri, de campioana Europei poate să-i fie fatală danezului, care ar putea fi schimbat azi.

Conducătorii CSM-ului au discutat în acest week-end cu Aurelian Roșca, fostul antrenor al Oltchimului și al celor de la HCM Baia Mare.

Roșca se pare că și-a dat acordul pentru a prelua campioana României, o echipă care în Liga Campionilor a suferit trei înfrângeri consecutive și tremură pentru calificare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  07 Noiembrie 2016, 14:56

Rosca este o alegere mai buna si mai profitabila.Cunoaste handbalul romanesc...va costa mai putin...coordoneaza cu suflteul si nu cu banii numarati...Vestergaard nua fost o alegere buna!Trebuie trimis acasa,altfel nu ne vom califica!!!!!!!!!

ceaiuri
ceaiuri  •  07 Noiembrie 2016, 13:25

credeam ca o sa fie schimbat cu o saptamana inainte..dar e bine si acum,nu cred ca se poate adapta ..are alte idei,nu avem banca lunga sa poti schimba jucatoarele(cum era la viborg),nu ne aparam cum trebuie(priviti la mork cum a faultat..gata sa rupa tricoul)pe cand noi nici sa le impingem nu mai stim(mehmedovic cu 5 min inainte de final a incercat sa o tina om la om pe mork)plus ca nici mingea nu circula cum trebuie..inainte aveam alt joc...

timm
timm  •  07 Noiembrie 2016, 11:05

CSM culege roadele neaprecierii fostului antrenor care a castigat tot ce se putea castiga si chiar in primul an. Juca finala Cupei Campionilor si inca nimeni de la club nu a vorbit cu el despre o prelungire a contractului. Multumim Kim Rasmussen.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează