SPORTURI  »  HANDBAL  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Ryde explică de ce a plecat de la naționala României: "Eu am luat decizia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 13:40

Federația Română de Handbal a anunțat ieri că echipa națională de handbal feminin are un nou selecționer, pe Ambrosio José Martín Cedres, care îi ia locul lui Tomas Ryde.

Ryde, care pregătea naționala din 2015, a mărturisit, pe blogul său, că a renunțat la a mai pregăti echipa națională din cauza unei firme pe care o conduce și căreia trebuie să îi dedice tot timpul său.

"Da, am luat decizia să termin contractul cu naţionala României în urmă cu trei săptămâni. Federația a folosit acest timp pentru a găsi o soluție şi a găsit o foarte bună variantă, Ambros Martin. Sunt fericit pentru asta.

De ce m-am oprit? Muncea mea la Serica şi ceea ce este cerut pentru a crea o nouă echipă nu sunt compatibile. Serica este compania mea şi a doua mea familie și avem şansa de a face lucruri mari. Trebuie să-mi asum rolul de președinte.

Pe de altă parte, echipa României are şi ea de făcut lucruri mari, cu un lot nou. Echipa trebuie să fie condusă de Cristina Neagu şi Eliza Buceschi, iar noua generaţie va crea un nou standard. Poate nu va fi la Campionatul European din Suedia, dar schimbarea va începe acum.

Urez echipei toate cele bune şi apreciez prietenia şi dragostea pe care le-am primit în România" mesajul lui Ryde

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează