SPORTURI  »  HANDBAL  »  NORVEGIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, DOLCE1 ȘI GSP.RO

Ryde o forțează pe Neagu să se schimbe înaintea semifinalei de azi cu Norvegia: "Trebuie să NU mai facă asta, celelalte fete încep să devină temătoare!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 10:14

România va întîlni Norvegia, azi, de la ora 21:45, în semifinalele Campionatului Mondial de Handbal feminin.

Selecționerul României, Tomas Ryde, a vorbit despre Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a echipei, și despre cum se comportă aceasta în timpul unui meci.

"Cristina este cea mai bună jucătoare și cere la fel și de la coechipiere. Se frustrează cînd joacă la un nivel înalt și echipa nu este la același nivel. Uneori devine agresivă. Trebuie să o calmăm și să o facem să nu mai comande așa mult echipei. Celelalte fete încep să devină temătoare.

În echipă trebuie să fie un echilibru, iar fetele să joace una pentru alta. Uneori, Cristina crede că poate duce echipa după ea, dar ia prea multă presiune pe umerii ei. Noi trebuie să împărțim presiunea", a declarat Ryde, la conferința de presă, potrivit DigiSport.

România - Norvegia se va disputa de la ora 21:45, în direct pe DolceSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Meciul va putea fi urmărit gratuit în format liveVIDEO pe site-ul www.dolcesport.ro, 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  18 Decembrie 2015, 17:09
Postat de nea_vanea.60 pe 18 Decembrie 2015, 12:54

am 58 si am vazut ani de handbal cat tu, poate, nu ai varsta! daca era scula antrena nationala lui...

Multi inainte! Ryde a antrenat 7 ani nationala Suediei .In 2008 s-a retras si a revenit dupa insistentele lui Gatu .La nivel de club cel putin a castigat tot ce se putea.

kelltalp
kelltalp  •  18 Decembrie 2015, 15:47
Postat de unico_biancorossi pe 18 Decembrie 2015, 13:01

ok. close case. valea si vezi-ti de treburi, userule. nu ne tragem de sireturi nici macar in mediul virtual. sau cu atat mai mult. sanatate, e nevoie la 48 ai mei, nu mai vorbesc de 58 ai dumitale. si succes la insulte cu alti useri. la comentarii, ma rog.

Am crezut ca are mai multa minte nea caisa ala dar vad ca e alt mos frustrat ca nu mai apuca pensia...

botizann
botizann  •  18 Decembrie 2015, 15:24

O urcam in slavi de parca ea e Bojana si parca vad ca norvegiencele o vor anihila ... Sa vedeti pe urma circ ... Demisia , penibile bla bla :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează