SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

Ryde și-a ieșit din minți după Norvegia - România: "A fost circ curat! Niciodată nu am fost mai furios"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 11:17

Tomas Ryde, antrenorul României, s-a enervat pe bancă, chiar dacă e cunoscut ca un tip extrem de liniştit și a atacat prestația arbitrilor, după meciul Norvegia - România, 35-33, din semifinalele Campionatului Mondial de Handbal feminin.

"În mod normal eu nu mă agit pe margine, dar chiar m-am enervat la deciziile arbitrilor. Au fost cîteva foarte proaste, împotriva noastră", a spus suedezul după meci.

 "Eliminările dictate au fost circ curat. Au influențat prea mult meciul, iar în unele momente jucătoarele fost penalizate pentru că stăteau în drumul adversarelor", a declarat Ryde la DolceSport.

"Niciodată nu am fost mai furios! După meci m-am dus direct la vestiare", a spus Ryde pentru presa din Danemarca.

România va juca mîine, de la ora 15:45, împotriva Poloniei, în finala mică a Campionatului Mondial. Meciul va fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Fază controversată la 23-22 în favoarea României! Am avut gol valabil, arbitrul a închis ochii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
461288154078744
Andeea Dan  •  20 Decembrie 2015, 02:29

Nu inteleg comentariile ***, Ryde le-a spus citez aprox "aveti grija dau eliminare pentru orice." Nu a fost un arbitraj teribil de partinitor, dar intr-un meci aproape perfect nu e nevoie nici macar de o simpla eliminare pentru schimba rezultatul, si au fost si din astea. Cum au spus puteau sa joace pana dimineatza ca nu erau lasate sa castige. Ceea ce e imprtant e ca avem cred pentru prima data o echipa care poate bate pe oricine fara ca vedeta echipei noastre sa fie in cea mai buna forma.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tardelli
tardelli  •  19 Decembrie 2015, 21:26

Norvegia mereu ne-a batut la pas in ultimii 15 ani in meciurile oficiale.Dar semifinala de acum a fost epica.Romania a fost peste Norvegia.Un joc mult mai complet.Se vede clar mana antrenorului,antrenor ce are activ castigarea ligii campionilor cu Viborg. Doar arbitrii au stopat Romania in cursa spre aur.Pacat.In sfarsit avem o super echipa ce stie sa joace pana in ultima secunda.

tardelli
tardelli  •  19 Decembrie 2015, 21:20
Postat de ovidiu_3003 pe 19 Decembrie 2015, 12:48

...ati vandut meciul ...si acum dati vina pe arbitri ...credeti ca noi nu ne prindem ?...a fost blat curat ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează