SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

S-a stabilit programul Ligii Naționale la handbal » Când se joacă CSM București - Rm. Vâlcea și Steaua - Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 17:20

S-a stabilit programul Ligii Naționale la handbal! SCM Rm. Vâlcea-CSM București, derbyul campionatului, se joacă în etapa a 5-a. La masculin, Steaua-Dinamo e programat în etapa a 8-a.

Federația Română de Handbal a stabilit azi țintarul campionatului pentru sezonul viitor, atât la fete, cât și la băieți.

În Liga Florilor, campioana SCM Rm. Vâlcea va debuta pe 31 august, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila, în timp ce vicecampioana CSM București, va juca al doilea an consecutiv, în prima etapă, la Zalău, cu echipa lui Gheorghe Tadici. Tot în prima etapă e programat un prim derby al echipelor participante în cupele europene: Gloria Bistrița-SCM Craiova.

Cel mai așteptat meci al campionatului, cel dintre SCM Rm. Vâlcea și CSM București, se va juca în turul campionatului, în etapa a 5-a, la Rm. Vâlcea, în timp ce returul se joacă la București.

La masculin, campioana Dinamo debutează în Ștefan cel Mare cu nou-promovata CSM Vaslui. Program infernal pentru CSM București. Echipa Primăriei Capitalei debutează la Turda, cu Potaissa, reeditarea finalei mici a Ligii Zimbrilor, în timp ce în etapa a doua va juca pe teren propriu cu Dinamo. Tot în prima etapă, Steaua va juca cu Poli Timișoara.

Reeditarea finalei campionatului din sezonul trecut, Dinamo-Dobrogea Sud Constanța, se joacă în etapa a 3-a, la București. Derby-ul de tradiției, Steaua-Dinamo, are loc în etapa a 8-a.

Programul primei etape la feminin:

Rapid București - Corona Brașov
Gloria Bistrița - SCM Craiova
HC Zalău - CSM București
-Gloria Buzău - "U" Cluj
Minaur Baia Mare - Măgura Cisnădie
-Unirea Slobozia - CSM Slatina
SCM Râmnicu Vâlcea - Dunărea Brăila

Programul primei etape la masculin:

CSM Școlar Reșița -HC Buzău
CSM Bacău - -Dunărea Călărași
Steaua București - -Politehnica Timișoara
Minaur Baia Mare - AHC Dobrogea Sud Constanța
Potaissa Turda - CSM București
Dinamo București - CSM Vaslui
CSM Făgăraș - CSM Focșani

Citește și:

Raluca Ioana Kelemen, desemnată cel mai bun portar din Europa, la categoria sub 21 de ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează