SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

S-au aflat ultimele necunoscute » Clujul merge în Cupa Cupelor, Vîlcea se salvează de la retrogradare!

Articol de - Publicat miercuri, 28 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 20:27

Penultima etapă în play-off-ul şi play-out-ul Ligii Naţionale feminine a lămurit ultimele necunoscute ale sezonului.

În lupta pentru Europa, în grupa 4-6, U Jolidon Cluj a cîştigat pe teren propriu disputa cu HCM Roman şi nu mai poate pierde locul 4 în clasament. Victoria clujencelor, 24-23, a fost una dramatică!

Gazdele au jucat excelent în prima repriză şi au condus cu 13-7 la pauză. Diferenţa chiar s-a mărit în partea a doua la 16-9 în minutul 36. Cu trecerea timpului însă, ardelencele şi-au pierdut concentrarea şi, sigure de victorie, nu au mai jucat serios. HCM Roman a revenit la un gol cînd mai erau trei minute. Clujul a trăit periculos, dar pînă la urmă a cîştigat la limită.

Se anunţă schimbări mari la formaţia de sub Feleac care probabil îşi va schimba patronatul, va scăpa de datorii şi va juca în cupele europene în noua sală, care va fi inaugurată la Cluj, la sfîrşitul lunii octombrie 2014.

Braşov a terminat pe 2
Corona Braşov a învins cu 31-27 pe Dunărea Brăila şi a terminat actuala ediţie a Ligii Naţionale pe locul 2, în spatele campioanei HCM Baia Mare. Braşovul va participa în ediţia viitoare a Cupei EHF, acolo unde va mai merge şi adversara din această seară.

Vîlcea a salvat sezonul
HCM Rm. Vîlcea în schimb, echipa care nu reuşise în sezonul regulat decît trei puncte, din trei rezultate de egalitate, practic nu bătuse pe nimeni, a reuşit să se salveze miraculos de la retrogradare. Echipa antrenată de Simona Gogîrlă a învins pe teren propriu cu 26-17 pe Neptun Constanţa, contracandidata la locul 10.

Constanţa a jucat la Vîlcea fără golgeterul ei, Şeiko, suspendată, dar şi fără Enescu accidentată. Tiron a venit direct de la examenul de Bacalaureat, În aceste condiţii, constănţencele au fost "victime" sigure. Vîlcea a condus în permanenţă, 13-10 la pauză, iar în partea a doua s-au desprins la 11 goluri distanţă: 23-12 în minutul 50. Practic oltencele au primit două goluri în douăzeci de minute şi au marcat, în schimb, zece.

Neptun Constanţa şi CSM Ploieşti sînt echipele care vor susţine barajul pentru rămînerea în prima ligă, urmînd să întîlnească echipele care au terminat pe locul doi în cele două serii din liga secundă: HCM Buzău şi HC Alba Sebeş.

CSM Bucureşti a încheiat pe 7
CSM Bucureşti termină pe locul 7 după ce a trecut cu scorul de 31-18 de SCM Craiova. Bucureştencele nu mai pot pierde poziţia din acest moment indiferent de rezultatul partidei din ultima etapă dintre SCM Craiova - Cetate Deva.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
razvyyc
razvyyc  •  29 Mai 2014, 19:18
Postat de lexxus57 pe 28 Mai 2014, 22:38

ursescule, jolidon in cupa cupelor? roman a pierdut finala cupei . de ce jolidon merge in cupa cupelor?hcm roman merge in cupa cupelor.

Hahahahaha.... Se vede ca Sincai sau Lucaciu au fost nuci prea tari pentru tine.... HABAR nu ai....

lexxus57
lexxus57  •  28 Mai 2014, 22:38

ursescule, jolidon in cupa cupelor? roman a pierdut finala cupei . de ce jolidon merge in cupa cupelor?hcm roman merge in cupa cupelor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează