SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

S-au decis „sferturile” Cupei României » Două dueluri echilibrate, SCM Rm. Vâlcea și CSM București favorite pentru Final 4

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2020 11:50

Joi a avut loc, la sediul Federației Române de Handbal, tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală ale Cupei României. Toate cele opt echipe au intrat în aceeași urnă, neexistând grupe valorice.

Cel mai atractiv duel al „sferturilor” se anunță meciul dintre Gloria Buzău și Minaur Baia Mare. Buzoiencele sunt pe locul 5 în Liga Florilor, cu 26 de puncte, un punct mai puțin decât Minaur, care e pe 3. Gloria pornește însă cu avantajul terenului propriu. În campionat, Buzăul a învins cu 29-23 pe Minaur, pe teren propriu, returul neavând încă loc.

U Cluj Napoca și Rapid București, echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării, se întâlnesc și în duelul pentru Cupă. În campionat, la Cluj, Universitatea a câștigat la mare luptă, 23-21. Returul e programat în etapa a 24-a.

SCM Rm. Vâlcea pornește drept favorită cu Dunărea Brăila. Campioana a câștigat ambele dispute din Liga Florilor cu echipa dunăreană: 24-18, la Vâlcea, 31-25 la Brăila. Oltencele vor juca pe teren propriu, acolo unde nu au pierdut niciun meci de foarte multă vreme.

CSM București, deținătoarea trofeului, va întâlni CSM Slatina. „Tigroaicele” s-au impus și ele în Liga Națională, chiar la Slatina, în meciul tur, 29-27. Returul de la București se joacă în 4 aprilie.

Final Four-ul Cupei României se va disputa într-o locație pe care federația o va stabili ulterior, putând să se desfășoare și pe teren neutru. 

Programul „sferturilor”

  • CS U Cluj Napoca - Rapid București
  • Gloria Buzău - Minaur Baia Mare
  • SCM Rm. Vâlcea - Dunărea Brăila
  • CSM București - CSM Slatina
     

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează