SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

S-au tras la sorți ”optimile” Cupei României la handbal masculin: ghinion pentru Steaua și CSM București

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 14:25

Marți a avut loc, la sediul Federației Române de Handbal, tragerea la sorți a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la masculin.

Ghinion pentru liderul la zi al Ligii Naționale, CSM București, dar și pentru vicecampioana Steaua București. Echipa Primăriei Capitalei va juca la Turda, cu Potaissa, în timp ce steliștii vor juca pe teren propriu cu deținătoarea trofeului, Dobrogea Sud Constanța.

Campioana Dinamo a avut noroc, dând peste divizionara secundă, HCM Sighișoara. În "sferturi" va ajunge sigur o echipă din liga a doua, Universitatea Craiova și Unirea Sânnicolau Mare urmând să joace între ele.

Meciurile vor avea loc într-o singură manșă, pe 8 decembrie, pe terenul echipelor extrase primele din urnă, după cum urmează:

Potaissa Turda-CSM București
Universitatea Craiova-Unirea Sânnicolau Mare
CSM Bacău-Poli Timișoara
HCM Sighisoara-Dinamo București
CSM Vaslui-Universitatea Cluj
Minaur Baia Mare-Dunărea Calarasi
CSM Focșani-HC Buzău

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează