SPORTURI  »  HANDBAL  »  UNIREA SLOBOZIA - CSM BUCUREȘTI 17-28

S-au trezit vedetele! Campioana CSM București a jucat sub orice critică în prima repriză la Slobozia

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 00:00

CSM București a marcat 2 goluri în 15 minute și Unirea conducea după 30 de minute cu 12-10

Cu gîndul la campioana Europei, Buducnost Podgorica, pe care o vor întîlni duminică, în Liga Campionilor, bucureștencele au jucat ieri la Slobozia, cu Unirea. În prima repriză însă, Gullden, Brădeanu, Manea, Rodrigues și celelalte vedete au dormit mai mult pe teren.

Echipa gazdă conducea cu 5-2 la jumătatea reprizei! Danezul Kim Rasmussen nu a putut să-și trezească jucătoarele decît la pauză, după ce a țipat la ele în vestiar! CSM avea de recuperat două goluri.
Brazilianca Mayssa Pessoa a dat semnalul revenirii. A închis poarta și bucureștencele au marcat de 9 ori consecutiv. De altfel, în partea a doua, gazdele au marcat doar două goluri în 27 de minute și patru pînă la final! Apărarea campioanei a dat rezultate, dar nu același lucru se poate spune și despre atac! S-a terminat 28-17 pentru CSM, care și-a trecut în cont a 11-a victorie consecutivă. Cu Buducnost însă, campioanele României trebuie să-și ridice considerabil nivelul jocului pentru a spera la un rezultat pozitiv.

FRH nu ține cont de Slobozia

Unirea Slobozia a jucat aseară, în fața propriilor suporteri, primul meci după drama suferită de echipă, prin pierderea portarului Andreea Nica. Goal-keeperul a decedat după ce a căzut cu parașuta la un salt de agrement, pe 18 octombrie. Meciul Unirii din etapa a 9-a a fost amînat pentru 5 noiembrie. Între timp, Slobozia a jucat la Cluj, iar ieri cu CSM București. Federația nu s-a gîndit deloc la echipa ialomițeană cînd a programat disputa cu CSM, Unirea fiind nevoită să joace două meciuri în două zile consecutive. Jocul de la Ploiești e programat azi, de la ora 18:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează