SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRELIMINARIILE CM

Sacii în căruţă

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2008 00:00

Românii nu mai au emoţii după ce au învins miercuri la Riga cu 37-30. Ei aşteaptă acum doar tragerea la sorţi din play-off

"Naţionala" masculină a României nu mai are griji pentru calificarea în play-off. Într-o grupă uşoară cu Cipru şi Letonia, "tricolorii" au obţinut deja trei victorii la scor şi azi, la Oradea, vor să o bifeze pe a patra, în faţa letonilor. Miercuri, la Riga, handbaliştii lui Aihan Omer au tremurat doar pînă la pauză, cînd a fost egal. S-au impus pe final cu 37-30 şi returul de azi e un joc de vacanţă. "Trebuie să evoluăm serios şi în retur, chiar dacă sîntem calificaţi. Asta am şi încercat să fac în ultimul timp, să-i conştientizez pe băieţi că avem nevoie de o victorie categorică şi la Oradea", a declarat Omer.

Românii vor juca la spectacol în momentul în care scorul le-o va permite, dar sînt cu gîndul la tragerea la sorţi din 27 ianuarie de la Lillehammer. "Ne rugăm la Dumnezeu să avem şi noi o dată noroc. Sper să nu mai dăm peste Suedia sau altă forţă! Vrem Belarus, Slovacia, chiar şi Norvegia", a declarat vicepreşedintele FRH, Petru Paleu. România nu s-a mai calificat la un turneu final de la Euro 1996, din Portugalia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează