SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Sala de forţă a Oltchimului a ajuns la Cisnădie! » O echipă din liga a doua va fi beneficiara bunurilor

Articol de - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 21:59

Primăria din Cisnădie, cea care susţine echipa de liga a doua, Măgura Cisnădie, a cumpărat la licitaţie toată aparatura din sala de forţă aparţinînd defunctei Oltchim.

Aparatele pe care s-au pregătit "galacticele" de la Vîlcea pentru Liga Campionilor au fost achiziţionate contra sumei de 6.000 de euro! "Noi am participat abia la a zecea licitaţie organizată pentru bunurile Oltchimului", a declarat primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja.

Pe lîngă aparatura din sala de forţă, Primăria Cisnădie a cumpărat şi una dintre tabelele de marcaj existente în Sala Sporturilor din Rm. Vîlcea, care a aparţinut tot Oltchimului.

Municipalitatea din Rm. Vîlcea nu a fost interesată de aparatură, deşi aceasta ar fi putut fi folosită atît de echipa feminină de handbal, HCM Rm. Vîlcea, cît şi de divizionara secundă de fotbal, CSM Rm. Vîlcea, ambele susţinute de Primăria din Rîmnicu Vîlcea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 01:20

vai de capul nostru, n-am fost in stare sa alimentam o Emblema a sportului romanesc, nu am gasit cateva milioane de euro/an, pentru un Club de handbal care era chiar structura Nationalei !

sibman
sibman  •  12 Noiembrie 2014, 09:51

Magura Cisnadie nu este in liga a doua.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează