SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Şapte înfrîngeri consecutive pentru Mariana Tîrcă

Tirca
Tirca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Dunărea Brăila a învins miercuri cu 31-21 (15-12) pe Rulmentul Braşov într-un meci în devans contînd pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale.

Brăilencele nu au avut emoţii pentru obţinerea victoriei în faţa echipei Marianei Tîrcă, aflată la a şaptea înfrîngere consecutivă pe banca ardelencelor. Practic, Rulmentul nu a cîştigat nici un meci în 2010, Mariana Tîrcă fiind nevoită să construiască la Braşov o echipe complet nouă, după ce toate jucătoarele au părăsit clubul din cauza restanţelor financiare.  

Dunărea Brăila va juca duminică, la Oldenburg, manşa retur din optimile de finală ale Cupei Cupelor. Elevele Alexandrinei Soare au de întors rezultatul din tur, de la Brăila, 29-32, pentru a se califica în "sferturi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  10 Februarie 2010, 19:41
Postat de pe 10 Februarie 2010, 13:44

daca vreti sa mai cistiga-ti puneti-va un barbat antrenor,aceasta meserie este foarte grea pt. o femeie exact ca si cea de politicean.

bai frate tarca a ramas fara fete la echipa pt ca toate care au plecat acum cand a fost schimbat herbert ,au plecat din cauza lui tarca si nu din cauza banilor si cand era herbert erau aceleasi probleme si fetele jucau pt antrenor ,..........acum pt tarca ...au preferat sa plece si au ramas nonvalorile care se bucura ca joaca si ele in prima liga ......din surse sigure ...daca ramanea herbert erau si acum la echipa aceleasi fete care au inceput anul competitional : vartic ,gogorita ,ilie,gogarla

 •  10 Februarie 2010, 16:20

Nu numai ca e foarte grea gramatica pentru el, dar ar face bine sa nu mai posteze nicaieri genul asta de aberatii!

 •  10 Februarie 2010, 15:45

pretul unui bilet la meciul oltchim-dinamo va fi de 30 lei.biletele vor fi puse in vanzare joi sau vineri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează