SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Scandal în club! Câțiva handbaliști ar fi participat la altercație: "Doi bărbați au fost transportați la spital"

Foto: csmfagaras.ro
Foto: csmfagaras.ro

Articol de - Publicat joi, 17 mai 2018 14:26

Două persoane au ajuns la spital, în zorii zilei de duminică, după ce s-au bătut la ieșirea dintr-un club de noapte din Făgăraș, în scandalul la care au participat mai mulți petrecăreți fiind implicați și handbaliști ai CSM Făgăraș, notează „Bună ziua, Făgăraş!”.

„Doi bărbați, în vârstă de 22 de ani, respectiv 27 de ani, în urma unei altercații s-ar fi lovit reciproc. În urma acestui eveniment ambii bărbați au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportați la spital”, a explicat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Bătăușii au depus plângere unul împotriva celuilalt, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe.

În acest context, conducerea clubului sportiv CSM Făgăraș a pornit o anchetă internă și promite că sportivii vor fi sancționați dacă vor fi găsiți vinovați.

„S-a dispus începerea unei anchete interne pentru a stabili cu exactitate implicarea unor sportivi aparținând clubului în acele evenimente. Conducerea Clubului Sportiv Municipal Făgăraș nu tolerează nici un act de indisciplină din partea sportivilor. Nu admitem abateri de la Regulamentul de Ordine Interioară și nu acceptăm ca acțiunile individuale ale sportivilor să prejudicieze imaginea CSM Făgăraș și a orașului nostru.

Menționăm că, de-a lungul timpului, au mai fost luate măsuri de avertisment și sancționare financiară a sportivilor noștri, în funcție de gravitatea faptelor comise. Ținem să asigurăm finanțatorii clubului și suporterii echipei că, în urma anchetei, vom lua și de această dată măsurile cuvenite pentru sancționarea sportivilor găsiti vinovați. Pentru transparență decizională, vom face publice măsurile luate”, se arată într-un comunicat semnat de președintele formaţiei făgărăşene, Marius Gruia.

CSM Făgăraș ocupă penultimul loc în Liga Zimbrilor și are mari șanse să ajungă în barajul de retrogradare/promovare, sâmbătă urmând a juca în ultima etapă, împotriva lui CSU Suceava.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează