SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCHIMBARE

Schimbare de antrenor în "Liga Florilor"

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 13:08

Dumitru Muși, fostul selecționer al României, îi ia locul lui Constantin Ștefan pe banca celor de la CSM Roman.

Dumitru Muși revine pe banca tehnică a unei echipe din Liga Națională după mai puțin de jumătate de an. Tehnicianul care la Euro 2000 s-a clasat cu naționala României pe locul 4, plecase de la Unirea Slobozia la finele sezonului trecut. A acceptat acum oferta venită de la CSM Roman, care l-a demis pe Constantin Ștefan.

Acesta a pierdut în ultime etapă a Ligii Naționale, pe teren propriu, partida cu CSM Slatina, ultima clasată, 27-30, iar rezultatul i-a fost fatal. Ștefan a stat pe banca Romanului doar 12 etape, echipa moldoveană fiind doar pe locul 9, cu 15 puncte, după 5 victorii și 7 înfrângeri.

Dumitru Muși (64 de ani) a mai antrenat în carieră pe Tomis Constanța, HCM Rm. Vâlcea, Remin Deva, Unirea Slobozia, dar și HCM Roman.
A mai fost antrenorul naționalei de tineret a României cu care a câștigat aurul mondial în 1999. A fost și secundul lui Gheorghe Tadici în 2005, când la Sankt Petersburg, România a jucat finala Campionatului Mondial!

Zalăul câștigă la Galați

HC Zalău, echipa lui Gheorghe Tadici, a învins clar în meciul restanță din etapa a 12-a a Ligii Naționale, 23-18 pe Danubius Galați, în deplasare. Ardelencele au urcat pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte. Duminică, de ora 19:00, HC Zalău va juca al treilea meci din grupa D al Cupei EHF, în deplasare, cu Banik Most. Româncele au până acum în grupă o victorie, 24-21 cu H 65 Hoors, și o înfrângere, 23-28 la Larvik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează