SPORTURI  »  HANDBAL  »  U CLUJ - CSM BUCUREȘTI 27-34

Schimbare în bine » CSM București a început să joace mai eficient cu Dukici pe bancă

foto: Raed Krishan, GSP
foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2018 18:42

CSM București a început să joace mai eficient de când pe bancă a fost adus sârbul Dragan Dukici. Și jucătoarele îl laudă.

CSM București a câștigat aseară al treilea meci consecutiv în Liga Națională cu sârbul Dragan Dukici pe banca tehnică. A fost o victorie mai mult decât facilă, obținută la Cluj, cu Universitatea, echipă care după 8 etape scurse, nu a acumulat nici un punct!

34-27 a fost scorul final, fără ca Neagu și compania să se întrebuințeze prea mult, dovadă și numărul mare de goluri primite. Bucureștencele au marcat însă mult pe contraatac și faza a doua, profitând de greșelile de pasare ale ardelencelor.

Jucătoarele CSM-ului sunt mulțumite de noul tehnician. "Ne-a adus o energie nouă. Nu a venit într-un moment prea bun, dar cred că pe viitor va fi mai bine. Are nevoie de timp să ne cunoască, iar noi avem nevoie de timp ca să punem în practică tot ceea ce ne cere", l-a lăudat extrema Jovanka Radicevici.

Dukici e la prima experiență în handbalul feminin și a ieșit în evidență prin calmul său. "Ne vorbește cursiv, nu se precipită. Încearcă să ne explice atunci când vede că nu merge jocul. E o schimbare mult în bine", au spus jucătoarele bucureștene. Dukici a obținut patru victorii cu CSM până acum, trei în campionat și una în Liga Campionilor.

Duminică, în Sala "Dinamo", CSM va întâlni campioana Norvegiei, Vipers Kristiansand, în etapa a patra a Ligii Campionilor, grupa D, ora 18:30. CSM a câștigat în tur, în Norvegia, cu 29-27.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează