SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL

Schimbări majore după ultima etapă din Liga Națională de Handbal masculin » Cum arată clasamentul + care sunt cele mai tari meciuri din play-off

Băimărenii au făcut hora bucuriei după ce i-au bătut pe bănățeni FOTO CS Minaur
Băimărenii au făcut hora bucuriei după ce i-au bătut pe bănățeni FOTO CS Minaur

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2018 20:00

Ultima etapă în Liga Națională masculină a stabilit azi echipele care vor merge în play-off și programul meciurilor din sferturile de finală. Dinamo-Dobrogea Sud Constanța și CSM București-Poli Timișoara, cele mai echilibrate dispute.

Partida Minaur Baia Mare-Poli Timișoara a fost cea mai importantă a rundei, de rezultatul ei depinzând și disputele dintre HC Vaslui-CSU Suceava și Dunărea Călărași-CSM București.

Băimărenii aveau nevoie de un punct pentru a fi siguri de ultimul loc din play-off (8), în situația în care Timișoara pierdea locul 4, cel care îi aducea avantajul terenului propriu în caz de meci decisiv în "sferturi".

Maramureșenii au câștigat lejer, bănățenii fiind doar umbra echipei care a cochetat multe etape cu podiumul Ligii Naționale. A fost 31-23, Minaur terminând pe locul 8, iar Timișoara pe 5.

A profitat din plin CSM București, echipă care a debutat cu o victorie la Călărași, 31-24, avându-l pe banca tehnică pe portughezul Paulo Pereira, selecționerul lusitanilor.

Sucevenii au pierdut și ei derbyul Moldovei, la Vaslui, 21-25, dar și în eventualitatea în care ar fi câștigat, tot nu ar fi sărit de pe poziția a noua.

Programul sferturilor de finală

Steaua București-Minaur Baia Mare
Potaissa Turda-Dunărea Călărași
Dinamo București-HC Dobrogea Constanța
CSM București-Poli Timișoara
* se va juca după sistemul cel mai bun din trei partide
** primele partide se vor juca pe 15 aprilie

Rezultate etapa a 26-a

Potaissa Turda-CSM Focșani 27-20
HC Vaslui-CSU Suceava 25-21
Dunărea Călărași-CSM București 24-31
Minaur Baia Mare-Poli Timișoara 31-23
Steaua - HC Dobrogea Sud 29-26
CSM Făgăraș-Poli Iași 10-0 (masa verde)
HC Odorhei-Dinamo 0-10 (masa verde)

CLASAMENT

1. Steaua București 61p
2. Potaissa Turda 57
3. Dinamo București 56
4. CSM București 55
5. Poli Timișoara 53
6. Dobrogea Sud 49
7. Dunărea Călărași 43
8. Minau Baia Mare 31
9. CSU Suceava 25
10. CSM Focșani 24
11. HC Vaslui 22
12. CSM Făgăraș 16
* HC Odorhei și Poli Iași s-au retras din campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  13 Aprilie 2018, 01:58

Un duel total nedrept ce ar cam fi trebuit sa fie finala campionatului, Dobrogea Sud cu Dinamo. Din pacate inconstanta constantenilor s-ar putea sa le fie decisiva, dupa mine sunt de departe cele mai bune 2 echipe din campionat.

fangigi
fangigi  •  12 Aprilie 2018, 22:45

Multumim pentru articolele si despre alte sporturi, nu numai despre fotbalul la care romanii nu se pricep absolut deloc! Doar sa dea din gura!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează