SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CRAIOVEI

SCM Craiova a câștigat „Cupa Craiovei” la handbal feminin

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2019 15:04

SCM Craiova a câștigat toate cele trei partide susținute la „Cupa Craiovei”. CSM Slatina a terminat pe 2, Zalăul pe 3 și Rapid a încheiat ultima.

Turneul disputat vineri și sâmbătă, la Craiova, a revenit echipei gazdă carea a câștigat toate cele trei partide. Echipa lui Bogdan Burcea  a întâmpinat cele mai multe probleme în derby-ul oltenesc cu CSM Slatina. În echipa Victorinei Bora revenirea Alexandrei Andrei, după accidentare, se cunoaște foarte mult. De asemenea, centrul Luciana Marin-Popescu a adus un mare plus. 

Rapid a fost foarte aproape de victorie în meciul cu Zalăul lui Tadici. Echipa pregătită de Robert Licu a avut 6 goluri avantaj la pauză, 17-11, dar în partea a doua nu a mai putut face față ritmului, căzând parcă fizic.  
 

Giuleștencele au câștigat însă două trofee individuale. Elena Livrinikj a fost golgeterul competiției, cu 14 reușite, iar Paula Ungureanu a fost desemnată cel mai bun portar.  

Centrul „naționalei” României, Ana Maria Țicu a câștigat titlul de jucătoarea turneului, „Rață” având din nou prestații excelente în tricoul alb-albastru. 

Rezultate complete 

  • SCM Craiova-Rapid 25-17
  • CSM Slatina-HC Zalău 30-24
  • SCM Craiova-CSM Slatina 17-15
  • Rapid-HC Zalău 27-27
  • CSM Slatina-Rapid 23-18
  • SCM Craiova-HC Zalău 24-21

Clasament final 

1. SCM Craiova 9p 
2. CSM Slatina 6p 
3. HC Zalău 1p 
4. Rapid 1p

EchipăPuncte
1. SCM Craiova9
2. CSM Slatina6
3. HC Zalău1
4. Rapid 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magura
magura  •  10 August 2019, 17:46

HAI RAPID!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează