HANDBAL  ·  LIGA CAMPIONILOR

SCM Craiova, misiune dificilă să ajungă în grupele Ligii Campionilor! Cu cine a picat vicecampioana României

Articol de — Miercuri, 27 Iunie 2018

SCM Craiova, câștigătoarea Cupei EHF, are de trecut două meciuri pentru a ajunge între primele 16 echipe ale Europei.

Azi a avut loc la Viena tragerea la sorți a grupelor preliminare în Liga Campionilor, la feminin. Vicecampioana României, SCM Craiova, a fost și ea în urne, oltencele nimerind în grupa a doua alături de Podravka Koprivnica, campioana Croației, Muratpasa, campioana Turciei, și ZORK Jagodina, campioana Serbiei.

Tot în urma tragerii la sorți s-a stabilit și țintarul meciurilor din 7-9 septembrie. Astfel, SCM Craiova va întâlni în primul meci pe ZORK Jagodina, iar dacă va trece de sârboiace, va juca apoi finala cu învingătoarea dintre Muratpasa și Podravka.

Jagodina are prima opțiune pentru a organiza grupa de calificare, urmată fiind de Podravka, SCM Craiova și Muratpasa. În aceste condiții, e greu de crezut că echipa lui Bogdan Burcea va putea susține meciurile în fața propriilor suporteri. Pentru a se realiza acest lucru, atât Jagodina, cât și Podravka, trebuie să refuze statul de organizatoare!

În cealaltă grupă de calificare se vor întâlni Bietigheim (Germania) cu Super Amara Bera Bera (Spania) și Perla Lublin (Polonia) cu Jomi Salerno (Italia). Învingătoarea celor două grupe se vor califica în grupele Ligii, iar celelalte trei echipe vor continua competiția europeană în Cupa EHF.

Tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor va avea loc vineri, tot la Viena.Un medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (6)

lionforever  •  28 Iunie 2018, 07:36

Mult succes leoaicelor!!!

maxp  •  27 Iunie 2018, 16:48
Postat de mobutu pe 27 Iunie 2018, 15:08

vicecampioana Romaniei ????!!!!!! hahahahahaaaaaaa....nu cumva detinatoarea Cupei EHF ??? hahahahaaaaaa......ziaristi de 2 lei si treizeci de bani !!

Pai e vicecampioana Romaniei, nu stiu cum sa spun. A ajuns sa primeasca wild-card in CL pentru ca e vicecampioana Romaniei, daca terminau mai jos, nu primeau desi detin trofeul EHF. Deci e corect, se titreaza pozitia pentru care joaca in competitie.

ucv1948  •  27 Iunie 2018, 16:29

Forzza Craiova !! Hai leoaicelor !!

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1