SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

SCM Craiova, misiune dificilă să ajungă în grupele Ligii Campionilor! Cu cine a picat vicecampioana României

Articol de - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 14:41

SCM Craiova, câștigătoarea Cupei EHF, are de trecut două meciuri pentru a ajunge între primele 16 echipe ale Europei.

Azi a avut loc la Viena tragerea la sorți a grupelor preliminare în Liga Campionilor, la feminin. Vicecampioana României, SCM Craiova, a fost și ea în urne, oltencele nimerind în grupa a doua alături de Podravka Koprivnica, campioana Croației, Muratpasa, campioana Turciei, și ZORK Jagodina, campioana Serbiei.

Tot în urma tragerii la sorți s-a stabilit și țintarul meciurilor din 7-9 septembrie. Astfel, SCM Craiova va întâlni în primul meci pe ZORK Jagodina, iar dacă va trece de sârboiace, va juca apoi finala cu învingătoarea dintre Muratpasa și Podravka.

Jagodina are prima opțiune pentru a organiza grupa de calificare, urmată fiind de Podravka, SCM Craiova și Muratpasa. În aceste condiții, e greu de crezut că echipa lui Bogdan Burcea va putea susține meciurile în fața propriilor suporteri. Pentru a se realiza acest lucru, atât Jagodina, cât și Podravka, trebuie să refuze statul de organizatoare!

În cealaltă grupă de calificare se vor întâlni Bietigheim (Germania) cu Super Amara Bera Bera (Spania) și Perla Lublin (Polonia) cu Jomi Salerno (Italia). Învingătoarea celor două grupe se vor califica în grupele Ligii, iar celelalte trei echipe vor continua competiția europeană în Cupa EHF.

Tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor va avea loc vineri, tot la Viena.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
lionforever
lionforever  •  28 Iunie 2018, 07:36

Mult succes leoaicelor!!!

maxp
maxp  •  27 Iunie 2018, 16:48
Postat de mobutu pe 27 Iunie 2018, 15:08

vicecampioana Romaniei ????!!!!!! hahahahahaaaaaaa....nu cumva detinatoarea Cupei EHF ??? hahahahaaaaaa......ziaristi de 2 lei si treizeci de bani !!

Pai e vicecampioana Romaniei, nu stiu cum sa spun. A ajuns sa primeasca wild-card in CL pentru ca e vicecampioana Romaniei, daca terminau mai jos, nu primeau desi detin trofeul EHF. Deci e corect, se titreaza pozitia pentru care joaca in competitie.

ucv1948
ucv1948  •  27 Iunie 2018, 16:29

Forzza Craiova !! Hai leoaicelor !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează