SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

SCM Râmnicu Vâlcea a avut ghinion la tragerea la sorți din Cupă: înfruntă singura echipă care a învins-o în campionat

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 16:36

Gloria Bistrița-SCM Rm. Vâlcea e capul de afiș al meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la handbal feminin. Ardelencele le-au învins pe vâlcence în ultimele două partide. 

Campioana SCM Rm. Vâlcea a avut ghinion la tragerea la sorți a optimilor de finală în Cupa României. Echipa antrenată de Florentin Pera va întâlni, în deplasare, singura formație care a învins-o în actuala ediție de campionat: Gloria Bistrița. 

De altfel, Vâlcea a pierdut la Bistrița în ultimele două sezoane, fiind singurul teren pe care nu a reușit să se impună! Horațiu Pașca și elevele sale nu se pot declara nici ele mulțumite de tragere, având în vedere că în urnă au fost nu mai puțin de 5 divizionare secunde! 

Între norocoase, la tragerea la sorți, s-a numărat și CSM București, vicecampioana urmând să întâlnească Dacia Mioveni, în deplasare. Tot cu echipe de liga a doua vor juca și CSM Slatina, U Cluj Napoca, Dunărea Brăila și Gloria Buzău. Un alt meci interesant, în "optimi", se anunță cel dintre Rapid și SCM Craiova, în Giulești.  

Meciurile se vor disputa într-o singură manșă, pe 15 februarie, pe terenul primelor formații.

Tabloul optimilor de finală:

Rapid București-SCM Craiova 
Gloria Bistrița-SCM Râmnicu Vâlcea 
Știința București-SCM Gloria Buzău 
Știința Bacău-"U" Cluj 
Dinamo București-CSM Slatina 
Minaur Baia Mare-AHCM Unirea Slobozia 
Dacia Mioveni-CSM București 
CSM Roman-HC Dunărea Brăila

Vezi și: 

OPINIE // Dan Udrea, revoltat de atitudinea lui Gheorghe Tadici din timpul meciului cu CSM București: „Ce vremuri trăim dacă acceptăm astfel de antrenori?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează