SPORTURI  »  HANDBAL  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut Supercupa, dar amenință: „CSM va avea viață grea cu noi în campionat”

Articol de - Publicat luni, 26 august 2019 13:07

CSM București a câștigat Supercupa României la handbal feminin, scor 29-23, în fața celor de la SCM Râmnicu Vâlcea. Florin Verigeanu, președintele SCM Rm. Vâlcea, spune că diferența s-a făcut la nivelul lotului și că echipa sa nu dă vina pe arbitraj pentru înfrângere.

Vezi AICI detalii+FOTO

Președintele SCM Rm. Vâlcea spune că după înfrângerea de la Brașov s-a inoculat ideea că echipa sa a dat vina pe arbitraj pentru înfrângerea cu CSM București. „Nu sunt specialist în arbitrajul de handbal, dar după părerea mea cele două arbitre, Năstase și Stancu au încercat să fie echidistante. Dacă s-a greșit, s-a greșit și într-o parte și în alta”, a declarat Verigeanu.  

Oficialul vâlcean spune că echipa sa a jucat la un nivel ridicat doar în prima repriză. „CSM a meritat victoria, le-am și felicitat după meci. Valoarea lotului CSM București este peste a lotului de la Vâlcea, trebuie să o recunoaștem. La ele dacă lipsește Neagu are cine să o suplinească, la mine dacă lipsește Alicia Fernandez, nu are cine să o înlocuiască”, a spus Verigeanu.  

„Prima repriză am jucat mai bine, dar în repriza a doua am revenit la ceea ce am jucat în pregătiri, cu multe greșeli individuale. Repet, suntem la început, ușor-ușor eu sunt convins că aceste greșeli se vor elimina. Peste exact o lună, pe 22 septembrie, ne vom întâlni din nou în campionat. Până atunci lucrurile sunt convins că se vor schimba în bine. Tot atât de adevărat e și faptul că și CSM ar putea juca și mai bine decât a făcut-o acum. La ora actuală, CSM a fost mai bună. Noi mai avem de muncă mult”, a încheiat președintele de la Vâlcea. 

„CSM București va avea viață grea cu noi!” 

Antrenorul SCM Rm. Vâlcea, Florentin Pera, spune că până la meciul de campionat, de peste o lună, echipa sa va arăta altfel și că atunci CSM București nu va mai câștiga la fel de ușor 

CSM București a câștigat clar Supercupa României disputată duminică seara, la Brașov, 29-23. La finalul partidei, tehnicianul echipei învinse a spus că Vâlcea s-a bătut singură.  

„Am făcut 17 greșeli tehnice, iar la acest nivel, într-o astfel de partidă, e prea mult. Poate că presiunea a fost prea mare pe noi, toată lumea se aștepta la mai mult, având în vedere că eram campioana României și deținătoarea Supercupei”, a declarat Pera. Tehnicianul spune că în apărare s-a făcut diferența.  

„Au fost momente când nu ne-am ridicat în apărare la nivelul dorit. Au fost și câteva faze pe care nu vreau să le discut vizavi de pivotul lor, care împingea apărătoarele noastre până în patru metri. Una peste alta însă, trebuie să acceptăm înfrângerea. Eu simt că echipa va crește și va ajunge la nivelul dorit”, a adăugat Pera. 

El a și promis că echipa sa va pune mult mai multe probleme „tigroaicelor”, în viitor. „CSM București va avea o viață foarte grea cu noi în acest campionat. Acest meci nu l-am jucat la nivelul nostru. După intrarea Aliciei Fernandez lucrurile vor arta mult mai bine și sper ca și Ana Maria Drgut-Savu să ne ajute în faza de apărare, să aducă un plus. Nu m-a impresionat CSM București, îmi pare rău că nu am reușit să jucăm noi așa cum îmi doresc. Sper să remediem aceste greșeli, să îmbunătățim faza de apărare și în etapa a cincea, la Rm. Vâlcea, să câștigăm cu CSM București”, a subliniat tehnicianul campioanei.

VEZI ȘI:

CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA 29-23, SUPERCUPA ROMÂNIEI // Crina Pintea, desemnată MVP: „La un moment dat aveam toată echipa în spate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
446194735563038
Cony Nick  •  28 August 2019, 21:32

Cinei Pera ...eu nu îl cunosc ...si nici nu ma interesaza cât handbal stie ... dar a te purta urât cu antrenorul echipei ospete nu este frumos ... si denota ca nu ai cei 7 ani de acasa si nici un fel de respect pentru antrenorul echipei CSM Buc. care este oaspete în România si un NUME în Handbalul International ... Unde este Fair Play in Sport pera?

ceaiuri
ceaiuri  •  26 August 2019, 22:15

vrabia malai viseaza....ce treaba are arbitrajul cand nu conduci decat o singura data in 60min(daca era rez mai strans te mai legai de arbitrii)csm are o aparare de F.F(perianu,pintea ,torstenson ,existand si alte solutii)plus un antrenor cu solutii,verigeanu o sa vada ca handbalui nu-i ca..fotbalul iar Pera sa puna la punct apararea pt ca in atac nu prea are solutii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează