SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

SCM Râmnicu Vâlcea continuă marșul triumfal din campionat » Victorie la pas în ultimul meci + urmează confruntarea din Cupa EHF

foto: DAN LIXANDRU
foto: DAN LIXANDRU

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 12:55

Oltencele au obținut a șasea victorie consecutivă în campionat și a 19-a de la începutul sezonului. SCM Rm. Vâlcea confirmă perioada excelentă prin care trece. Marți seara, în etapa a șasea a Ligii Florilor, echipa pregătită de Florin Pera a trecut la pas cu 27-15 de CSM Galați.

Doar în prima repriză oaspetele au ținut cât de cât aproape. În partea a doua vâlcencele s-au distanțat, în ciuda faptului că tehnicianul vâlcean a rulat tot lotul, menajându-și jucătoarele de bază.

Alexandra Badea, Anamaria Popa-Iuganu, Irina Glibko și Natalia Vasileuskaia, toate cu câte 4 goluri, au fost principalele marcatoare ale gazdelor, de la gălățence ieșind în evidență ucraineanca Alla Șeiko, cu 5 reușite.

Punând la socoteală toate amicalele de la începutul sezonului, SCM Rm. Vâlcea a bifat a 19-a victorie consecutivă, doar 8 meciuri fiind oficiale. Oltencele pleacă acum cu un moral ridicat în Turcia, la Kastamonu, acolo unde duminică, de la ora 17:00, vor disputa partida retur din turul 2 al Cupei EHF. În prima manșă, la Rm. Vâlcea, SCM a învins cu 35-26 și nu ar trebui să mai aibă emoții în privința calificării.

"Mergem în Turcia să câștigăm. Ne dorim să păstrăm acest șir al victoriilor care ne aduce multă liniște și încredere. Vom avea însă, cu siguranță, un joc mult mai greu decât la Rm. Vâlcea. Suntem pregătiți pentru orice", a declarat antrenorul Florin Pera.

Vezi și: Explicațiile unui management falimentar » Cine l-a adus la CSM pe antrenorul care a băgat echipa în groapă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
890833474371575
Dan Mircea  •  17 Octombrie 2018, 18:50

felicitări și multă baftă in continuare. sper ca oltchim sa fie in adevăr reinventat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close