HANDBAL  ·  SCM RM. VÂLCEA-BREST 34-35

SCM Rm. Vâlcea - Brest 34-35 » Vâlcea pierde la limită duelul cu franțuzoaicele

Articol de — Vineri, 09 August 2019, 21:30

Campioana României a impresionat în atac, dar mai are multe lucruri de pus la punct în faza defensivă. În turneul de la Podgorica, urmează meciurile cu Astrahan și Buducnost.

SCM Rm. Vâlcea a pierdut vineri seara primul meci amical susținut în turneul de la Podgorica (Muntenegru). Echipa lui Florentin Pera a întâlnit Brest, formația pe care o avea ca adversară și în grupele Ligii Campionilor.

A fost un meci în care cele două echipe au dat totul în ofensivă, dar nu au pus mare accent pe faza de apărare. Vâlcea a condus doar în start cu 3-1, după care franțuzoaicele au preluat inițiativa și au fost în permanență în față. După 20-17 la pauză, formația bretagnă s-a distanțat chiar la 7 goluri în partea a doua: 26-19. Campioana României a revenit însă și pe final a făcut meciul interesant.

În ultimul minut de joc, româncele s-au apropiat la doar un gol, dar nu au mai avut posibilitatea să egaleze, cedând la limită, 34-35.

Impresionantă la vâlcence evoluția pivotului adus în această vară, unguroaica de origine tunisiană Asma Elghaoui care a marcat 10 goluri pentru campioana României. Prestații bune și pentru Irina Glibko (9 goluri) și Mireya Gonzales (4 reușite). Celelalte marcatoare ale vâlcencelor: Marta Lopez 3, Kristina Liscevici 2, Andreea Adespii 2, Ann Grete Norgaard 2, Alexandra Badea 1 și Samara Da Silva 1.

La Brest, poloneza Kobylinska, spaniola Marta Mangue și franțuzoaica Mauny, toate cu câte 6 goluri, au fost principalele marcatoare.Sâmbătă, de la 11:30, SCM va întâlni Astahanocika Astrahan (Rusia), iar de la ora 19:30 va juca împotriva campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1