SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 24-33

SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 24-33. Cristina Neagu, MVP-ul meciului: „Vâlcea a fost arogantă cu noi”

Cristina Neagu / Sursă foto: Marius Ionescu +49   FOTO
Cristina Neagu / Sursă foto: Marius Ionescu

Articol de , - Publicat sambata, 06 martie 2021 18:51 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 19:28

Cristina Neagu (32 de ani), MVP-ul lui CSM București din meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, a oferit declarații tari la finalul partidei câștigate de „tigroaice” cu 33-24.

  • Returul se joacă sâmbăta viitoare, în Sala Polivalentă din Capitală

Cristina Neagu a reușit să marcheze de 13 ori împotriva marii rivale. Interul stânga crede că în "sferturi", CSM va întâlni tot ȚSKA Moscova.

Cristina Neagu a fost imposibil de ținut în meciul de la Rm. Vâlcea. Chiar dacă adversarele și-au luat măsuri sporite pentru a o anihila, Neagu a făcut ce a vrut pe teren. A marcat de 13 ori din 17 aruncări!

"Cred că am demonstrat care este diferența reală în momentul de față între CSM București și Vâlcea. Am jucat la superlativ, de la prima jucătoare la ultima. Ne-am pregătit foarte bine", a declarat Neagu.

13 goluria reușit Cristina Neagu contra lui SCM Rm. Vâlcea

Cristina Neagu: „Vâlcea a fost arogantă în unele confruntări cu noi”

Interul stânga consideră că în repriza a doua, diferența s-a făcut atunci când CSM a recuperat trei mingi consecutive și a marcat ușor pe contraatac. "M-am uitat pe tabelă, la un moment-dat și am văzut trei goluri pentru noi, nu știam când și de unde! Încrederea noastră a crescut, iar Grubisici a apărat din nou senzațional. În atac totul a funcționat foarte bine", a punctat Neagu.

Cristina Neagu spune că în meciurile de până acum "le-am simțit foarte încrezătoare, de multe ori cred că Vâlcea a fost chiar un pic arogantă. Am venit la Vâlcea să câștigăm și-mi doresc să repetăm succesul și în retur".

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
+45 FOTO
  • foto: Marius ionescu

"Fetele de la CSM au arătat unitate de grup, o atitudine senzațională. Trebuie să rămânem în continuare la fel, să luptăm în fiecare meci pentru că obiectivul nostru este să ajungem în Final 4", a mai spus Neagu.

Amintirile Oltchimului

Cristina Neagu a mărturisit că în ziua meciului de la Rm. Vâlcea a făcut cu echipa un antrenament. "M-am uitat în sală și am văzut că s-au schimbat multe de când eu am jucat la Oltchim. Perioada Oltchim va rămâne în sufletul meu și cred că va rămâne și în istoria acestui club drept cea mai bună perioadă pentru handbal. Am rămas prietenă cu mulți dintre fani, la Vâlcea, sunt oameni cunoscători de handbal, îmi pare foarte rău că nu am putut să jucăm cu spectatori aceste două meciuri", a declarat Neagu.

"Tot ȚSKA rămâne favorită!"

Dacă va trece de Vâlcea, CSM București urmează să întâlnească în "sferturi" învingătoarea partidei dintre Krim Ljubljana și ȚSKA Moscova. "Am auzit că la Ljubljana a învins Krim cu 25-20. E o mare surpriză din punctul meu de vedere, dar nu cred că ȚSKA și-a spus ultimul cuvânt. Prin prisma rezultatelor de până acum, am prefera Krim Ljubljana, dar repet, trebuie să așteptăm să se joace returul. Și la noi la fel, nici noi nu suntem calificate", a declarat Neagu.

VIDEO Imagini de la finalul partidei SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București

Vezi și: 

SCM Rm. Vâlcea - CSM București 24-33. Cu Neagu în formă excelentă, „tigroaicele” s-au dezlănțuit și au câștigat la nouă goluri!

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București. Cele două jucătoare care au sclipit în prima repriză

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  07 Martie 2021, 08:03

Mi-a placut si jocul celor de la Valcea. Doar ca ieri Grubisic a aparat foarte bine, iar colegele Cristinei au jucat deasemenea foarte bine. Cristina a evoluat foarte degajata in acest meci, cred ca de-aceea a si reusit o partida de exceptie. Ea este , oricum, o jucatoare deosebita. Sper sa vad un meci disputat in retur, le voi tine pumnii celor de la Valcea; in castig sa iesim noi, telespectatorii, vizionand partide spectaculoase.

10209899427152560
Popa Lucian  •  06 Martie 2021, 23:19

La revedere valcea!!

dora
dora  •  06 Martie 2021, 21:11

Vâlcea e prea slabă !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează