SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 24-33

Pera nu mai crede în calificare: „E o diferență prea mare! Aici s-a pierdut meciul”

Florentin Pera, tehnicianul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, a apărut resemnat la interviul de la finalul înfrângerii cu CSM București, 24-33, din manșa tur a „optimilor” Ligii Campionilor. +49   FOTO
Florentin Pera, tehnicianul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, a apărut resemnat la interviul de la finalul înfrângerii cu CSM București, 24-33, din manșa tur a „optimilor” Ligii Campionilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 18:47 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 19:02

Florentin Pera, tehnicianul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, a apărut resemnat la interviul de la finalul înfrângerii cu CSM București, 24-33 - manșa tur a „optimilor” din Liga Campionilor.

  • Returul va avea loc o săptămână mai târziu, sâmbătă, 13 martie, ora 17:00. „Tigroaicele” pornesc cu prima șansă.

Cronica partidei SCM Rm. Vâlcea - CSM București 24-33, AICI

Florentin Pera nu mai crede în calificare. Declarații, „la cald”, după SCM Rm. Vâlcea - CSM București 24-33

„Diferența de scor e mult prea mare față de ce s-a întâmplat pe teren. Ne-am grăbit în atac, am irosit atac după atac, n-am mai avut răbdare. În apărare, Neagu și Lazovic au făcut diferența, au dat mult prea multe goluri de la distanță. Aici s-a pierdut meciul. Le-am lăsat mult prea ușor să arunce, au prins și o zi bună. 

Îmi pare rău pentru diferența asta. O diferență de 3-4 goluri era conformă cu realitatea. Pe final, în loc să micșorăm diferența, am ratat și ele s-au desprins. N-am avut soluții la 9 metri, spre deosebire de adversarele noastre. Am și riscat și n-am reușit, în afara unor momente, să recuperăm. 

Celor de la CSM le-a ieșit tot. Au găsit soluții și când am luat-o pe Neagu om la om, i-a ajutat mult Lazovic. E o diferență prea mare între cele două echipe, să recunoaștem. Eu cred că în mare parte este jucată calificarea, vor beneficia și de terenul propriu la retur”, a declarat Pera la Telekom Sport.

Cele mai tari imagini din confruntarea SCM Rm. Vâlcea - CSM București

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
+45 FOTO

Citește mai multe știri despre meciul SCM Rm. Vâlcea - CSM București:

Cele două jucătoare care au sclipit în prima repriză

Playtech: Orașul din România unde salariile sunt peste Budapesta și Ungaria. Câți bani câștigă, românii vor fi uimiți


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  07 Martie 2021, 13:34

dupa acest rezultat normal trebuie cautat alt antrenor (schimbat acum cateva luni poate se mai salva ceva din acest sezon)echipa nu joaca nimic si meritul e numai al lui..din momentul cand cateva jucatoare au semnat cu alte echipe acestea nu au mai prins lotul iar acest lucru se vede pe teren(acum pe teren fac decat act de prezenta)...iar cu jumatate de lot nu poti invinge...

tramadol
tramadol  •  07 Martie 2021, 09:28

Dacă erau 10, mai mergea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează