SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

VIDEO SCM Rm. Vâlcea s-a calificat în „sferturile” EHF European League! Duminică își află adversara

FOTO: Facebook @Râmnicu Vâlcea
FOTO: Facebook @Râmnicu Vâlcea

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 23:40 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 23:55

SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus în deplasarea din Ungaria, contra lui Vaci, scor 28-26, și s-a calificat în sferturile de finală din EHF European League la handbal feminin. 

Oltencele pregătite de Bent Dahl aveau nevoie de victorie în Ungaria pentru a nu depinde de rezultatul disputei dintre Paris 92 și Thuringer. 

SCM Râmnicu Vâlcea, calificare în „sferturile” EHF European League 

Debutul disputei din Ungaria nu a fost deloc fericit, trei goluri consecutive încasate. Prima repriză, una cu multe erori tehnice în ambele tabere, s-a încheiat la egalitate, scor 13-13. SCM a preluat conducerea imediat după reluare și nu a mai cedat-o până la final.

Cea mai bună marcatoare a reprezentantei României a fost Irina Glibko, cu 6 goluri. Au mai contribuit: Asma Elghaoui (5), Daria Bucur (5), Levcenko (4), Andreea Ianăşi (2), Klikovac (2), Asuka Fujita (2), Elin Hansson (1) și Cristina Florica (1). 

SCM Râmnicu Vâlcea a încheiat grupa D pe poziția secundă, sub Thuringer, și va juca în sferturile de finală împotriva câștigătoarei grupei C. Sola (Norvegia) și NHF Nyk (Danemarca) luptă duminică în meci direct pentru acest obiectiv.

VIDEO. SCM Râmnicu Vâlcea a sărbătorit calificarea alături de fani 

Citește și alte știri din sportul românesc: 

La 25 de ani de la episodul „să ne faceți statuie”, Dan Petrescu face o previziune sumbră: „Atunci să mă sunați! O să recunosc dacă am greșit”

O accidentare care îi poate încheia sezonul » Vești teribile din tabăra lui Dinamo

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Grandy58
Grandy58  •  19 Februarie 2023, 19:37

Covacevici a reluat antrenamentele ?

fibra
fibra  •  19 Februarie 2023, 12:48

Felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează