HANDBAL  ·  TURNEU

SCM Rm. Vâlcea, SCM Craiova, Corona Brașov și HC Zalău, turneu între Europene

Roberta Stamin (18 ani) este mezina din lotul campioanei SCM Rm. Vâlcea FOTO Cristi Preda
Roberta Stamin (18 ani) este mezina din lotul campioanei SCM Rm. Vâlcea FOTO Cristi Preda

Articol de — Joi, 01 August 2019, 21:45

SCM Rm. Vâlcea, SCM Craiova și Corona Brașov se întâlnesc în cel mai tare turneu al verii. Echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, întregește patrulaterul de la Rm. Vâlcea.

Cel mai tare turneu de pregătire care se va disputa în România în această vară va avea loc la Rm. Vâlcea și va aduna la start trei echipe participante în cupele europene.

Campioana SCM Rm. Vâlcea își va testa forțele cu Corona Brașov și SCM Craiova, participante în Cupa EHF, dar și cu HC Zalău, echipa lui Gheorghe Tadici, formația cu cea mai scăzută medie de vârstă din Liga Națională.

Vâlcea și Brașovul au câștigat primele amicale susținute, cu Rapid, respectiv Unirea Slobozia. Zalăul a susținut primele meciuri de pregătire cu Brăila și Buzău, la Cheile Grădiștei, dar partidele au fost unele „școală”, neținându-se scor. SCM Craiova va susține acum primele jocuri amicale.

Multe absențe

Cele patru echipe nu vor putea alinia toate jucătoarele, în fiecare tabără existând absențe. Vâlcea nu le va avea pe Ana Maria Dragut și Samara da Silva Vieira. Va intra însă pentru prima dată Kristina Liscevici, centrul naționalei Serbiei adus de la Esbjerg, din Danemarca. Brașovul nu o va avea pe Eliza Buceschi, dar nici pe Elaine Gomes, în timp ce Bogdan Burcea nu le va putea folosi pe Cristina Zamfir și Jelena Trifunovici. Patricia Vizitiu este și ea incertă.

Programul turneului

Vineri
10:00 SCM Rm. Vâlcea-HC Zalău
12:00 Corona Brașov-SCM Craiova
17:00 Corona Brașov-HC Zalău
19:00 SCM Rm. Vâlcea-SCM Craiova

Sâmbătă
10:00 HC Zalău-SCM Craiova
12:00 SCM Rm. Vâlcea-Corona Brașov

VEZI ȘI:

Turneu exotic pentru Gloria Bistrița » Unde pregătește noul sezon echipa care a terminat pe 3 campionatul trecutCrezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1