SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RÂMNICU VÂLCEA

SCM Rm. Vâlcea și-a pierdut briliantul! Alicia Fraga Fernandez e în pericol să rateze Supercupa cu CSM București

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 16:51

Alicia Fraga Fernandez (26 de ani) a făcut o ruptură musculară și va lipsi aproximativ o lună de pe teren. Iberica e în pericol să rateze primul meci al sezonului, Supercupa României, pe care formația sa, SCM Râmnicu Vâlcea, o va disputa  cu CSM București.

SCM Rm. Vâlcea a debutat cu o victorie la scor în "Cupa Vâlcii", turneul pe care campioana României îl organizează la Rm. Vâlcea și la care mai participă HC Zalău, SCM Craiova și Corona Brașov.

Echipa lui Florentin Pera a învins cu 32-25 pe HC Zalău, dar cei doi tehnicieni au urmărit să ruleze întreg lotul de jucătoare, rezultatul nefiind neapărat primordial.

O duc la „vraci”?

SCM Rm. Vâlcea a rămas pentru următoarea lună de zile fără „creierul” ei, spaniola Alicia Fraga Fernandez. Centrul campioanei României și al naționalei Spaniei s-a resimțit după unul dintre antrenamente și la un control medical s-a depistat o ruptură musculară la coapsa stângă.

„S-a antrenat ca o nebună. Îi făceam semn să o lase mai ușor, o întrebam dacă mai poate, nu mi-a spus absolut nimic. Și după antrenament mi-a spus că a simțit o înțepătură la coapsă”, a declarat Florentin Pera. Fraga va rata astfel și turneul de la Podgorica, la care vâlcencele vor pleca săptămâna viitoare și la care vor mai participa Buducnost, Brest și Astrahan (Rusia).

Oficialii vâlceni sunt îngrijorați de faptul că medicii i-au recomandat o lună de pauză, iar pe 25 august, campioana României va disputa Supercupa României, la Brașov, cu CSM București.

„Ne gândim să o ducem în Serbia să o vadă și Marijana Kovacevici. Când eram la Voluntari, am dus un fotbalist cu ruptură căruia doctorii îi recomandaseră o lună de pauză. După o săptămână a jucat”, a declarat Florin Verigeanu, președintele SCM Rm. Vâlcea.

Marijana Kovacevici și-a făcut un renume din vindecarea rapidă a fotbaliștilor. Este poreclită „Vraciul de fotbaliști”, jucători din întreaga lume apelând la celebra vindecătoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează