SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

SCM Rm. Vâlcea trebuie să recupereze 6 goluri! Meci dificil în turul III din Cupa EHF, cu Ikast Herning

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 13:55

SCM Rm. Vâlcea va juca duminică, de la ora 15:30 cu Ikast Herning, în turul III al Cupei EHF, în direct la TV Digi Sport. Vâlcea are de remontat handicapul de 6 goluri din Danemarca, 16-22. Există speranțe după ultima evoluție.

La prima sa participare în Europa, SCM Rm. Vâlcea nu vrea să părăsească prematur Cupa EHF. Componentele actualei echipe doresc să continue perioada de glorie a Oltchimului din anii trecuți. SCM a pierdut prima manșă din turul 3 al Cupei EHF 16-22, cu Ikast Herning, în Danemarca, și are o misiune extrem de grea în jocul retur, de duminică.

Joi seara, oltencele au câștigat al 9-lea meci consecutiv în Liga Florilor, 27-20 la Cisnădie, ocupanta locului 3 în ediția trecută. Evoluția de la Sibiu le oferă speranțe suporterilor vâlceni în privința meciului cu Ikast.

"Am convingerea că împreună cu publicul nostru minunat putem remonta cele 6 goluri. Prestația de la Cisnădie ne dă încredere, toate fetele au jucat foarte bine, apărarea, dar și atacul a funcționat excelent. Am condus și cu 12 goluri diferență. Suntem surpriza campionatului și vrem să fim o surpriză plăcută și în Europa", a declarat antrenorul Florin Pera.

Ikast Herning e o echipă extrem de experimentată, cu jucătoare de mare valoare. Danezele au în vitrina clubului 5 trofee europene, iar în sezonul trecut au ajuns până în "sferturile" Ligii Campionilor.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează