SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ / HCM BAIA MARE - HC ZALĂU 29-21

Scorul care le trebuie duminică » Baia Mare speră să repete cu Thuringer HC rezultatul opţinut cu Zalău

Timea Tătar şi-a făcut încălzirea pentru meciul de duminică // Foto: Raed Krishan
Timea Tătar şi-a făcut încălzirea pentru meciul de duminică // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 noiembrie 2013 22:20

Baia Mare a bătut echipa selecţionerului Gheorghe Tadici exact cu diferenţa de care are nevoie cu Thuringer, în etapa a 5-a a Ligii Campionilor.

HCM Baia Mare şi-a făcut ieri temele înainte de meciul decisiv din grupa A a Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Costică Buceschi a învins clar cu 29-21 (16-9) formaţia pregătită de selecţionerul Gheorghe Tadici, chiar dacă Paula Ungureanu, Ada Nechita au fost menajate.

E exact diferenţa de care Baia Mare are nevoie duminică, în partida cu campioana Germaniei, Thuringer HC, în etapa a 5-a a Ligii. Baia Mare a pierdut meciul din Germania cu 26-39 şi vrea să se asigure de calificare, în cazul în care va fi la egalitate de puncte cu Thuringer.

Disputa cu Zalău nu le-a dat emoţii gazdelor, care în partea a doua s-au distanţat chiar şi la 11 goluri pe tabelă. Băimărencele au maximum de puncte în campionat, 21, după 7 etape.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marius_ungureanu
marius_ungureanu  •  07 Noiembrie 2013, 09:49

Cine a scris articolul asta a verificat scorul meciului din Germania??? 26 - 39 ??? diferenta 13 goluri??? D-aia va injura toata lumea...

rexrapidistul
rexrapidistul  •  07 Noiembrie 2013, 09:11

De "maimuta" ce protesteaza aiurea la toate meciurile , de ce nu spuneti nimic! Nu v-a sarit in ochi nemerniciile si jignirile acestei primate! Cum poti pune pe cineva cu acest comportament la echipa nationala?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close