SPORTURI  »  HANDBAL  »  INEDIT

Se întîmplă în Norvegia » A plecat amanta? Afară cu antrenorul!

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

Karl Erik Bohn, antrenorul campioanei Norvegiei, Larvik HK, a fost demis după ce jucătoarea cu care acesta trăia, pivotul Heidi Loke, a semnat cu Gyor.


Campioana Norvegiei, Larvik HK, a renunţat după nouă ani la serviciile antrenorului Karl Erik Bohn, cel de numele căruia se leagă toate succesele echipei nordice.

Conducerea Larvikului nu a făcut cunoscute cauzele care au dus la luarea acestei decizii, dar spiritele s-au inflamat în cadrul clubului după ce Heidi Loke, cel mai bun pivot din lume la ora actuală, a decis să plece de la Larvik, semnînd un contract cu campioana Ungariei, ETO Gyor. Loke este nimeni alta decît iubita antrenorului Erik Bohn, cel care a divorţat de curînd pentru a fi împreună cu handbalista.

Mai mult decît atît, se pare că Erik Bohn urmează să fie numit în vară pe banca campioanei Ungariei, ETO Gyor, actualul tehnician al maghiarelor, Csaba Konkoly urmînd să fie îndepărtat.

Tor Odvar Moen, secundul lui Bohn la Larvik, se va ocupa de pregătirea campioanei Norvegiei în continuare.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (2)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  05 Ianuarie 2011, 14:05

Asta sa fie visul norvegian al domnului Voina?! Sa tot progresezi intr-un astfel de mediu!!

neanicu86
neanicu86  •  05 Ianuarie 2011, 13:36

mare greseala sa-l dai pe konkoly afara. mai ales acum cand si-au facut trupa. probleme de comunicare vor fi multe ... konkoly daca ar stii romana... ar putea sa semneze pe viatza cu oltchim

Vezi toate comentariile (2)
Comentează