SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / ITXAKO NOVARRA-HC ZALĂU 22-31

Se văd semifinalele EHF » Zalăul nu mai are cum să rateze azi calificarea, după succesul la 9 goluri cu Itxako

Crina Pintea
primește indicații de
la Gheorghe Tadici Foto: Mediafax
Crina Pintea primește indicații de la Gheorghe Tadici Foto: Mediafax

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 22:11

Zalăul joacă ambele meciuri din "sferturi" pe teren propriu şi nu mai are cum să piardă calificarea, mai ales după succesul de ieri. Returul e azi


Din Itxako, campioana Spaniei, echipa care juca finala Ligii Campionilor în 2011, în anul cînd învingea Oltchimul, la Rm. Vîlcea, a mai rămas doar numele! Criza financiară a afectat echipa, care a rămas să joace cu handbaliste anonime din Mexic, Chile, Portugalia şi chiar România.

În aceste condiţii, pentru HC Zalău, echipa selecţionerului Gheorghe Tadici, "dubla" cu ibericele e una deosebit de lejeră. Beşe, Szucs şi compania nu au jucat ieri nici măcar la jumătate din capacitate şi tot au cîştigat la 9 goluri diferenţă! Nepunînd la socoteală nici faptul că Zalăul a avut nu mai puţin de zece eliminări a cîte două minute!

Returul e azi, de la ora 17:00 (direct DigiSport 2), dar Tadici îşi avertizează elevele că nu e totul jucat. În "optimi", Itxako a pierdut în Turcia prima manşă cu 24-37 în faţa celor de la Cankaya Ankara Spor, dar au bătut la retur, în ziua următoare, cu 36-23! Zalăul nu e însă Cankaya, ardelencele jucînd şi anul trecut finala Cupei EHF, pierdută în faţa rusoaicelor de la Lada Togliatti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  11 Martie 2013, 01:45

Sper ca HC Zalau sa castige cupa EHF! ar fi o realizare importanta pentru handbalul romanesc!As vrea sa remarc totusi numarul mic de articole legate de HC Zalau in comparatie cu articolele legate de Steaua,pana una alta HC Zalau a obtinut performante mai mari decat Steaua!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează