SPORTURI  »  HANDBAL  »  SUCEAVA

Un arbitru din Liga 1, revoltat de postarea Primăriei: „Rar poți vedea așa o mizerie!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 10:36 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 10:47

Arbitrul sucevean Sebastian Eugen Gheorghe (46 de ani) s-a declarat scârbit de o fotografie publicată de Primăria Municipiului Suceava: „Așa o mizerie rar poți vedea”.

Joi, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local, Primăria Municipiului Suceava a premiat echipa de handbal masculin juniori II a Clubului Sportiv Universitar Suceava, care a câștigat campionatul național în sezonul 2021/2022.

Primarul din Suceava, Ion Lungu, a afirmat că „Municipalitatea suceveană susține performanța sportivă”, iar în Consiliul Local s-a aprobat suplimentarea bugetului echipei de seniori de handbal masculin cu 500.000 de lei, până la 3 milioane de lei pentru întreg anul 2022.

Atletico Madrid s-a interesat de un jucător de la FCSB » Adi Ilie: „M-au sunat să îmi ceară părerea despre el”
FCSB
Atletico Madrid s-a interesat de un jucător de la FCSB » Adi Ilie: „M-au sunat să îmi ceară părerea despre el”

Arbitrul Eugen Gheorghe, revoltat de Primăria Suceava: „Rar poți vedea așa o mizerie!”

Cu această ocazie, politicienii locali s-au fotografiat cu componenții și staff-ul echipei de juniori II CSU Suceava. În fotografie, sportivii au fost lăsați în spate, în timp ce aleșii locali au ocupat primul rând.

Acest lucru l-a consternat pe Sebastian Eugen Gheorghe, arbitru sucevean de fotbal de 30 de ani, în Liga 1 din 2005 și asistent FIFA din 2009. Acesta a scris, pe contul personal de Facebook:

Mai jos aveți postarea Consiliului Local Suceava care susține sportul sucevean.

Este cea mai bună exemplificare a ceea ce reprezintă sportul pentru aleșii noștri. Meritele în spate și aleșii în față, că doar lor trebuie să le pupe sportivii ghiulul.

Așa o mizerie rar poți vedea într-o fotografie!

Un arbitru din Liga 1, revoltat de postarea Primăriei: „Rar poți vedea așa o mizerie!”

Primăria Municipiului Suceava este condusă de 18 ani de Ion Lungu, ales pentru prima oară în 2004 din partea PNL, apoi din partea PDL, iar în ultimele două ocazii, 2016 și 2020, iarăși de pe listele PNL.

Dintre cei 23 de consilieri locali din prezent, 9 sunt de la PNL, 5 de la PSD, 4 de la PMP, 3 de la USR și 2 de la PRO România. Așadar, PNL + PSD, partidele partenere de la guvernare, au majoritate. 

Un arbitru din Liga 1, revoltat de postarea Primăriei: „Rar poți vedea așa o mizerie!”
Sebastian Gheorghe, într-un meci de Liga 1 // sursă foto: Imago Images

Citește și: 

Fără fotbal şi blocat de procese » Imagini dezolante cu stadionul din Târgu Mureș

Doar Dobrin e peste el! Hagi a debutat cu FCU Craiova al doilea cel mai tânăr fotbalist din istoria Ligii 1: născut la Madrid și convocat la o națională superioară

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
aleex1985
aleex1985  •  29 Octombrie 2022, 19:28

Sebi, tatăl tău a fost aceeași *** ( Costică Suceava ). Lasă ipocrizia ca ați trăit și veți trai in continuare bine datorită faptului ca tăticul a fost politician și arbitru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iasisport
iasisport  •  29 Octombrie 2022, 18:45

Rar vezi reactii de felul asta la oameni inca activi in sport. BRAVO!

username_2
username_2  •  29 Octombrie 2022, 18:03

bravo domnu Gheorghe, așa e, politrucii se bagă în față de zici că dau din banii lor, cînd de fapt ei dau din banii fraierilor care mai plătesc impozite în țara asta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează