SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - GYOR, AZI, ORA 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sfat pentru jucătoarele lui Oltchim: "Blocaţi-o pe Gorbicz"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 13:02

Luminiţa Huţupan este încrezătoare în şansele Oltchimului pentru calificarea în finala Ligii Campionilor şi a anunţat cum pot cîştiga vîlcencele.

"Va conta mult aportul suporterilor dacă vor face atmosfera din sala de la Vîlcea. Vreau să fac un apel la fanii care merg la meci, să nu facă doar act de prezenţă, ci să le încurajeze pe fete din primul şi pînă în ultimul minut.

Le vor da curaj, iar ele ar putea să-i răsplătească cu o victorie la 4-5 goluri, care ar bucura pe toată lumea. La Bucureşti va fi şi galeria Oltchimului şi am încredere că vor fi motivaţi toţi spectatorii, cînd vor vedea coregrafia şi încurajările vâlcenilor", a spus fostul portar pentru mediafax.

Huţupan crede că Gorbicz trebuie blocată: "Cred că Oltchim poate surprinde pe Gyor, chiar dacă toţi spun că e anul maghiarelor. Trebuie să o anihileze pe Gorbicz. Gyor nu este invincibilă, dar Gorbicz trebuie blocată", a explicat Huţupan.

Aceasta nu va ajunge la meci, dar are un mesaj pentru jucătoare: "Am vorbit cu ele la telefon, abia aşteaptă ora jocului. Le spun doar atât: să înceapă tare, cu curaj şi multe goluri. Le voi ţine pumnii de la distanţă şi voi striga tot timpul «Hai Oltchim!»"

Gazeta Sporturilor şi Petrom oferă tuturor fanilor ce vor fi prezenţi sîmbătă la Polivalentă un supliment dedicat super-meciului Oltchim-Gyor. Suplimentul de 8 pagini va fi distribuit gratuit, în sală

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
grande.balaci
grande.balaci  •  06 Aprilie 2013, 14:08

succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează