SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR, SÎMBĂTĂ, 6 APRILIE, ORA 18:00, ÎN DIRECT DIGISPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Simona Gogîrlă dezvăluie ce a vorbit cu Anita Gorbicz: "Şi unguroaicelor le e frică de meci!"

Simona Gogîrlă a antrenat la Rapid înainte să ajungă în prima ligă, la CSM Ploieşti
Simona Gogîrlă a antrenat la Rapid înainte să ajungă în prima ligă, la CSM Ploieşti

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 19:55

Simona Gogîrlă a vorbit cu prietena ei, Anita Gorbicz. "Se tem de Oltchim şi de atmosfera din sală", a dezvăluit antrenoarea de la CSM Ploieşti.

Simona Gogîrlă a jucat trei sezoane la Gyor, dar dublu la Oltchim. Fostul inter stînga al "naţionalei" va ţine însă sută la sută cu campioana României. "Cum o să ţin cu Gyor, nu sînt româncă?", întreabă Simona.

Îi place să vorbească de tactică, de soluţii în atac şi apărare, de strategie. E doar antrenoare acum la CSM Ploieşti. "Echipa care va avea o apărare mai bună va cîştiga. Şi va conta foarte mult şi formaţia care va şti să-şi ţină în frîu emoţiile, echipa mai puternică psihic" e convingerea Simonei.

Şi acum ţine legătura cu fostele ei colege de la Gyor. Cea mai bună prietenă a rămas însă Anita Gorbicz. De fiecare dată cînd vine în România sau cînd ea merge la Gyor, discută. "Şi acum am vorbit la telefon. Era un pic temătoare. Le e frică şi lor de Oltchim, ştiu că are echipă bună. E normal, pe undeva. Şi, din ce am simţit eu, le mai e frică de atmosfera care o să fie în sală. Probabil nu au uitat ce au păţit anul trecut, la Vîlcea", a adăugat Gogîrlă.

"Gyor e mai închegată!"
Simona Gogîrlă îl cunoaşte foarte bine pe antrenorul Gyorului, spaniolul Martin Ambros. A jucat în trecut şi ea la Itxako. "E un tehnician care iubeşte faza de apărare şi disciplina în teren. Ştii, cum se spune, un meci se cîştigă cu atacul, dar un trofeu cu apărarea. Gyor mi se pare că se apără incredibil în acest moment!", subliniază Simona.

"Cred că Gyor e mai închegată decît Oltchim, se vede că e al doilea an cînd actualul nucleu evoluează împreună. La Oltchim sînt valori, dar jocul de echipă încă suferă. Îl apreciez pe Vestergaard pentru ce a făcut în timpul scurt petrecut şi l-am apreciat pentru că de la meci la meci Oltchim arată mai bine".

Toate jucătoarele sînt importante
Gogîrlă consideră că jucătoarele de la Oltchim nu trebuie să se axeze doar pe anihilarea unei anume handbaliste de la Gyor. "Gorbicz le face tot jocul, pe la ea trec toate baloanele, dar nu poţi să le neglijezi pe Loke, Lekici, Amorim. Oricum, calificarea nu se va decide la Bucureşti, ci la Veszprem", a încheiat Gogîrlă.

Sîmbătă, ea va fi în Sala Polivalentă. "O să fac galerie Oltchimului şi o să le ţin pumnii fetelor. Dacă Vîlcea va cîştiga Liga Campionilor, tot handbalul românesc va avea de cîştigat".

 

Gazeta Sporturilor şi Petrom oferă tuturor fanilor ce vor fi prezenţi sîmbătă la Polivalentă un supliment dedicat super-meciului Oltchim-Gyor. Suplimentul de 8 pagini va fi distribuit gratuit, în sală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
qpax
qpax  •  05 Aprilie 2013, 17:44
Postat de luciansj pe 05 Aprilie 2013, 10:38

Adevarat.

a inviat ...:))

qpax
qpax  •  05 Aprilie 2013, 17:42

BTW ... stie Tadici engleza? Bai graso ... ia vino aci si tradu: Urcati sus repede, mai repede, ce sunteti surde? Am zis sa inchizi in aparare, ce esti beata? De ce nu dati cu Gortbitz de pamant? Doamne, ce proaste! ...:))

qpax
qpax  •  05 Aprilie 2013, 17:37
Postat de grande.balaci pe 05 Aprilie 2013, 03:57

nu stiu de ce dar am impresia ca tadici daca ar fi avut acest lot facea mult peste vestergaard...opinie personala!

Se catara pe acoperis si arunca cu banane in arbitrii ...:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează