SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / HCM CONSTANŢA-WISLA PLOCK 19-34 (9-12)

Sînteţi penibili! » HCM Constanţa s-a făcut de rîs pe teren propiu cu Wisla Plock

Laurenţiu Toma a marcat aseară de şapte ori, fiind singurul jucător care a arătat cîte ceva
Laurenţiu Toma a marcat aseară de şapte ori, fiind singurul jucător care a arătat cîte ceva

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 23:29

HCM Constanţa s-a făcut de rîs aseară, la Buzău. A pierdut al şaptelea meci în grupa C a Ligii şi nu mai are nici o şansă la calificarea în "optimi".

De meciul de aseară, de la Buzău, se legau toate speranţele campioanei României. Dacă HCM ar fi învins campioana Poloniei, Wisla Plock, atunci "marinarii" ar mai avut o şansă să prindă locul 4 în clasament, ultimul care asigură calificarea în "optimi".

Prestaţia constănţenilor a fost însă una submediocră. Polonezii au făcut ce au vrut pe teren. Dacă în prima repriză, leşii au mai avut, cît de cît, un adversar în faţă (scor 9-12), în partea a doua, Constanţa a fost groggy! Timp de 14 minute din repriza secundă s-au chinuit "marinarii" să marcheze un gol! L-a reuşit Şimicu, dar atunci cînd tabela arăta deja 22-13 pentru Wisla. Linia de 9 metri a HCM-ului a fost penibilă, Csepreghi, Şimicu, Sadoveac şi Stamate chinuindu-se efectiv să marcheze în poarta lui Wichary. S-a terminat 19-34, una dintre cele mai drastice înfrîngeri suferite de HCM pe teren propriu.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la HCM, Nicuşor Constantinescu, a anunţat amenzi drastice după prestaţia de aseară şi parcursul foarte slab din Liga Campionilor. Oficialul constănţean a plecat, de altfel, în minutul 43, nemaisuportînd să asiste la "măcelul" din teren.

Constantin Ştefan pe făraş
Adus la HCM Constanţa după demisia lui Ion Crăciun, antrenorul Constantin Ştefan nu a izbutit să redreseze situaţia la campioana României. De la venirea sa, "marinarii" au reuşit o singură victorie în Ligă, prea puţin însă pentru ceea ce se aştepta. Oficialii de la HCM Constanţa sînt nemulţumiţi pentru că echipa nu joacă nimic. "Măcar cît a fost Crăciun, echipa juca, acolo, ceva, pierdeam meciurile la mare luptă. Acum, ne facem de rîs!", a spus aseară, unor apropiaţi, preşedintele Consiliului de Administraţie de la HCM, Nicuşor Constantinescu. În aceste condiţii, zilele lui Constantin Ştefan pe Litoral sînt numărate.

CLASAMENT
1. Hamburg SV 14p
2. Metalurg Skopje 9p
3. Cimos Koper 9p
4. Wisla Plock 7p
5. HC Skt. Petersburg 3p
6. HCM Constanţa 2p

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (19)
beca_gigi
beca_gigi  •  12 Februarie 2012, 08:45

Si tu, nea Ursescule esti penibil: se scrie corect "propriu", nu "propiu" cum ai scris matalutza!!! Marsh la scoala, marsh la DEX! In orice caz, da "check grammar" inainte de a posta un articol!

illusionro
illusionro  •  10 Februarie 2012, 15:56
Postat de andreiyiy pe 10 Februarie 2012, 09:21

Pai daca campionatul nostru e de 2 flegme... prietenul tau elvetian ce o gandi despre al lui?

Kadetten schaffhausen iti zice ceva ? :)

ceaiuri
ceaiuri  •  10 Februarie 2012, 15:41

nu am vazut meciul(cred ca nu am pierdut multe)dar nu ar tb sa facem atata caz..pt ca asta e valoarea(polonia are nationala de nationala)suntem departe de ce se joaca...dar in 5-10ani cine stie...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează