SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Sold-out » CSM București - Ferencvaros se va disputa cu tribunele pline!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 11:55

Sala Polivalentă va fi plină la meciul dintre CSM București și Ferencvaros din weekendul 7-9 aprilie. Acesta va fi meciul tur din sferturile Ligii Campionilor. DolceSport anunță că toate cele 3800 de tichete scoase la vânzare au fost epuizate.

Spectatorii de rând nu vor putea sta pe locurile cele mai bune, acestea fiind oprite de Primărie, lucru anunțat în exclusivitate de GSP.Ro.

Distribuite prin rețeaua Eventim, prețul tichetelor a fost stabilit la 120 lei-lojă, 50 lei-tribună și 30 lei-peluză. Duminică seara, la câteva ore după ce CSM București a învins la Esbjerg, 25-20, și și-a asigurat locul 3 în grupa principală II, suporterii puteau găsi bilete pe site-ul eventim la toate cele trei categorii.

Luni însă, tichetele de la lojă (locurile aflate în imediata apropiere a terenului, cele mai aproape de jucătoare) au fost blocate.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit faptul că toate aceste bilete au fost oprite, cel puțin temporar, de la vânzare, de conducătorii echipei, la solicitarea unor oameni importanți din Primăria Capitalei.

5.000 de locuri este capacitatea Sălii Polivalente din București, care va găzdui partida dintre CSM și Ferencvaros

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  15 Martie 2017, 15:48

Capacitatea salii e 5300, b0 il0r! Scrie la Polivalenta pe sait.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează