SPORTURI  »  HANDBAL  »  SPORTING - DINAMO

SPORTING - DINAMO // Fractură de pomete pentru Vali Ghionea! Până când va absenta handbalistul

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 18:56

Vali Ghionea, 35 de ani, extrema dreapta de la Sporting Lisabona, adversara celor de la Dinamo în Liga Campionilor, va putea juca însă în dubla cu campioana României.

Ghionea nu a avut un început de an așa cum și-a dorit. La unul dintre antrenamentele formației, Ghionea s-a ciocnit dur cu un coechipier. "M-am lovit la pometele drept, exact lângă ochi. A trebuit să mă operez pentru a avea o recuperare mai rapidă", a declarat Vali.

Jucătorul de 35 de ani a avut un sezon excelent cu Sporting Lisabona, marcând nu mai puțin de 51 de goluri în partidele din Liga Campionilor. În play-off-ul optimilor de finală ale Ligii, Sporting urmează să întâlnească Dinamo București, campioana României. Primul meci e în Portugalia, pe 22 februarie, returul în Ștefan cel Mare, pe 1 martie.

"Doctorii mi-au spus că trebuie să stau până pe 12 februarie. Apoi pot să intru la joc. Mă bucur că prind meciurile tari, atât cele cu Dinamo, dar și derbyul din campionatul Portugaliei, cu FC Porto", a declarat Vali.

Tabără pentru copii

Vali Ghionea va organiza și în acest an tabăra de handbal care-i poartă numele pentru copiii care iubesc sportul pe semicerc. Va fi ediția a patra și va avea loc la Cheile Grădiștei între 29 iulie și 3 iulie. Tabăra e destinată sportivilor între 10 și 18 ani.

"Ghionea Valentin's International Handball Camp" va avea parte și în acest an de participarea câtorva jucători de mare valoare, foști sau actuali internaționali români și străini. Internaționalul român a oferit câteva informații despre tabără și despre condiții. 

"Tabăra va include 4 nopți de cazare la hotel, 3 mese principale/zi la restaurantul hotelului, plus antrenamente în sala de handbal a complexului. Fiecare sportiv primește 2 echipamente de antrenament și unul pentru prezentare imprimate cu logo-ul și sponsorii taberei. Materiale și consumabile necesare taberei (apa pe durata antrenamentelor, diferite cursuri adiacente handbalului, consiliere profesională, activități de divertisment, asistență medicală și fizioterapeut)", a declarat fostul internațional român.

Bogdan Burcea, noul selecționer al naționalei feminine de handbal!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close