HANDBAL  ·  SPORTING - DINAMO

SPORTING - DINAMO // Fractură de pomete pentru Vali Ghionea! Până când va absenta handbalistul

Articol de — Marti, 14 Ianuarie

Vali Ghionea, 35 de ani, extrema dreapta de la Sporting Lisabona, adversara celor de la Dinamo în Liga Campionilor, va putea juca însă în dubla cu campioana României.

Ghionea nu a avut un început de an așa cum și-a dorit. La unul dintre antrenamentele formației, Ghionea s-a ciocnit dur cu un coechipier. "M-am lovit la pometele drept, exact lângă ochi. A trebuit să mă operez pentru a avea o recuperare mai rapidă", a declarat Vali.

Jucătorul de 35 de ani a avut un sezon excelent cu Sporting Lisabona, marcând nu mai puțin de 51 de goluri în partidele din Liga Campionilor. În play-off-ul optimilor de finală ale Ligii, Sporting urmează să întâlnească Dinamo București, campioana României. Primul meci e în Portugalia, pe 22 februarie, returul în Ștefan cel Mare, pe 1 martie.

"Doctorii mi-au spus că trebuie să stau până pe 12 februarie. Apoi pot să intru la joc. Mă bucur că prind meciurile tari, atât cele cu Dinamo, dar și derbyul din campionatul Portugaliei, cu FC Porto", a declarat Vali.

Tabără pentru copii

Vali Ghionea va organiza și în acest an tabăra de handbal care-i poartă numele pentru copiii care iubesc sportul pe semicerc. Va fi ediția a patra și va avea loc la Cheile Grădiștei între 29 iulie și 3 iulie. Tabăra e destinată sportivilor între 10 și 18 ani.

"Ghionea Valentin's International Handball Camp" va avea parte și în acest an de participarea câtorva jucători de mare valoare, foști sau actuali internaționali români și străini. Internaționalul român a oferit câteva informații despre tabără și despre condiții. 

"Tabăra va include 4 nopți de cazare la hotel, 3 mese principale/zi la restaurantul hotelului, plus antrenamente în sala de handbal a complexului. Fiecare sportiv primește 2 echipamente de antrenament și unul pentru prezentare imprimate cu logo-ul și sponsorii taberei. Materiale și consumabile necesare taberei (apa pe durata antrenamentelor, diferite cursuri adiacente handbalului, consiliere profesională, activități de divertisment, asistență medicală și fizioterapeut)", a declarat fostul internațional român.Alina e doctoriță în Timișoara. Incredibil cum a ajuns medic specialist! Pe mâinile cui ne dăm sănătatea

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:00 Tenis, WTA

Turneul din Adelaide

Digi 2
14:00 Fotbal, La Liga

Levante - Alaves

Digi 1, Look Plus
14:30 Fotbal, Premier League

Watford - Tottenham

Eurosport
16:00 Fotbal, Serie A

Lazio - Sampdoria

Digi 3, Look Sport
16:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Borussia Dortmund

Digi 2, Look Sport 2
17:00 Fotbal, La Liga

Real Madrid - Sevilla

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
17:00 Fotbal, Premier League

Man. City - Crystal Palace

Eurosport
19:00 Fotbal, Serie A

Sassuolo - Torino

Digi 3, Look Sport 2
19:00 Baschet M

U-BT Cluj-Napoca - Steaua

Digi 4, Look Sport
19:00 Fotbal, Turcia

Gaziantep – Fenerbahce

Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Union Berlin

Bundesliga
19:30 Fotbal, Premier League

Newcastle - Chelsea

Eurosport
21:45 Fotbal, Serie A

Napoli - Fiorentina

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga

Eibar - Atletico Madrid

Digi 4, Look Sport
Program TV complet

Liga 1