SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA

Steaua a fost sancționată după incidentele violente de la meciul de handbal cu Dinamo

FOTO: Ionuț Buharu
FOTO: Ionuț Buharu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 16:42

Federația Română de Handbal a sancționat clubul Steaua cu disputarea a două partide fără spectatori în urma incidentelor provocate de ultrași la semifinala Cupei României cu Dinamo, scor 26-25. 

Fanii din Peluza Sud a Stelei au pătruns pe suprafața de joc a sălii Polivalente din Focșani, locul disputării Final Four-ului Cupei, și s-au îndreptat către rivali. A urmat o ciocnire violentă, înăbușită abia după ce jandarmii au utilizat gaze lacrimogene. 

Comunicatul integral

„Comisia Centrală de disciplină a Federaţiei Române de Handbal a analizat, marţi seară, 19 martie, incidentele consemnate la partida din cadrul Cupei României Fan Curier (M) dintre echipele CSA Steaua Bucureşti şi CS Dinamo Bucureşti.

În urma şedinţei, Comisia a hotărât în ceea ce priveşte CSA Steaua Bucureşti următoarele:

«Sancţionarea clubului CSA Steaua Bucureşti cu disputarea a 2 jocuri oficiale, pe teren propriu, fără spectatori conform art, 69.4 coroborat cu 69.3 lit. B, începând cu data de 20.03.2019 pentru comportament neregulamentar al spectatoriilor proprii»”, se arată în comunicatul Federației.

Vezi și: 

STEAUA - DINAMO 26-25 // VIDEO + FOTO Steaua e în finala Cupei României, după un final nebun contra lui Dinamo » Incidente șocante înainte de meci: ultrașii s-au bătut cu jandarmii, galeriile au fost evacuate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează