SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

Steaua a fost calificată în grupele EHF European League până în minutul 59 al returului cu Ferencvaros! Eșec dramatic în Ungaria

Steaua a fost învinsă de Ferencvaros, scor 31-35 (33-31 în tur) și a ratat calificarea în grupele EHF European League.
Steaua a fost învinsă de Ferencvaros, scor 31-35 (33-31 în tur) și a ratat calificarea în grupele EHF European League.

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2022 21:22 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 21:26

Steaua a fost învinsă de Ferencvaros, scor 31-35 (33-31 în tur) și a ratat calificarea în grupele EHF European League. 

România are o echipă în grupele Ligii Campionilor, pe Dinamo, și a fost la câteva zeci de secunde de a avea una și în grupele EHF European League, a doua competiție a handbalului masculin european.

Steaua, eliminare dramatică în play-off-ul EHF European League

Steaua pornea cu șansa secundă în „dubla” cu maghiarii de la Ferencvaros, dar elevii lui Ovidiu Mihăilă s-au autodepășit. Au câștigat 33-31 manșa tur, iar la returul din Ungaria au condus permanent până în minutul 53. O serie de erori ofensive, mingi scăpate pe construcție, au permis ca maghiarii să ajungă la două lungimi în față, 31-29.

Primul moment în care Ferencvaros a fost calificat s-a petrecut cu un minut și 50 de secunde rămase. „Militarii” s-au grăbit, au forțat o aruncare de la mare distanță. Au ratat, Iancu nu a putut face minuni în poartă la acțiunea următoare și calificarea a fost scoasă practic din buzunarul bucureștenilor.

EHF European League, a doua competiție inter-cluburi a handbalului masculin european, va avea la start 24 de formații ce urmează să fie împărțite în 6 grupe. Primele 4 clasate vor avansa în faza optimilor de finală.

FINAL » Ferencvaros - Steaua 35-31

  • Steaua clachează pe final și ratează calificarea în grupe.
  • min. 53: Ferencvaros preia conducerea, prima dată de la 2-1. 30-29
  • min. 49: Popovic înscrie cu un lob de la 7 metri. 27-28
  • min. 42: Ritm incendiar! Se marchează la fiecare acțiune. 22-25
  • min. 38: Continuă seria paradelor incredibile ale lui Iancu. 18-21
  • Steaua conduce la pauză cu 17-15.
  • min. 29: Andrei Mihalcea înscrie din propria jumătate, în poarta goală. 15-17
  • min. 11: Un moment important al meciului. Ciprian Șandru marchează în dublă inferioritate. 5-6

Citește și:

Mărturisirea regretatului Florin Zalomir după tușa finală în semifinala de la Londra: ”Voiam să fac tot ce pot ca să câştig”

Toni Petrea prinde curaj după victoriile cu CSA Steaua și Rapid: „Cine mă critica?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
19sevilla86
19sevilla86  •  05 Octombrie 2022, 15:54

Orice meci al echipelor militare ale CSA si CS Dinamo este o intoarcere in timp, in trecutul toxic, ticalos, totalitar, cu sport militarizat facut in unitati militare ale armatei si militiei la ordinul partidului stat! In nicio tara UE si NATO nu mai exista cazarmile sportive CSA si CS Dinamo impuse cu forta de ocupantul sovietic. Unica exceptie trista, rusinoasa, inadmisibila, a ramas Romania! De ce si pana cand???

misu50
misu50  •  05 Octombrie 2022, 15:41

Mai rar am vazut asa fraieri ca astia de la Steaua! Iar antrenorul ala ii baga mai mult in ceata, decat niste indicatii ajutatoare!

emil1986
emil1986  •  05 Octombrie 2022, 09:29
Postat de forumeer pe 04 Octombrie 2022, 23:58

Pacat, a fost o dubla mult peste asteptari chiar si asa. Ferencvaros era marea favorita pe hartie, Steaua s-a prezentat bine, minus eternul factor psihic... Asta e, nu avem bugetul lui dinamo de 5-6 mil euro, sa dam salarii de 15.000 euro francezilor, egiptenilor, iranienilor etc din echipa. Din bani publici, apropo. Minaur a luat vreo 30 diferenta de la unguri cu un buget asemanator cu al Stelei (1,5-2 mil euro).

Nu e bugetul de la Dinamo, pentru ca pentru cateva sute de frustrati care au o problema cu Becali, dar nu numai din acest motiv, comandantii de la clubul Armatei iau bani de la alte sectii sa finanteze o echipa de fotbal, de fapt o clona, fara niciun viitor, care nu va promova erver. Asa l-au pierdut si pe David Popovici, asa o sa piarda incontinuu sportivi de valoare, pentru ca nu stiu sa gestioneze banii care-i vin pentru sporturile care trebuie bugetate, intre care si handbalul. D-asta dinamo e peste CSA Steaua la aproape toate sporturile de echipa, dar si la cele individuale.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează