SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

OFICIAL Șah la rivală » Steaua l-a transferat pe handbalistul cu 5 titluri la Dinamo

Alireza Mousavi, în perioada în care evolua la Dinamo / Sursă foto: GSP
Alireza Mousavi, în perioada în care evolua la Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 09:49 / Actualizat sambata, 27 august 2022 10:06

Pivotul iranian Alireza Mousavi va juca la CSA Steaua Bucureşti, după ce a evoluat timp de şase sezoane la marea rivală CS Dinamo Bucureşti, a confirmat pagina de Facebook a clubului roş-albastru informația oferită deja de Gazetă. 

Conducerea Stelei își surprinde rivalele din Liga Zimbrilor, „militarii” reușind să-l legitimeze pe fostulul pivot dinamovist Ali Mousavi.

Mousavi (32 ani) a mai jucat în cariera sa pentru Sepahan (Irn), Veszprem (Ung) şi Tatabanya (Ung). Are în palmares 5 titluri de campion al României, 1 titlu de campion al Ungariei, 4 titluri de campion al Iranului, 3 Cupe ale României şi 3 Supercupe, iar pentru naţionala Iranului a evoluat în 100 de partide oficiale.

2015este anul în care Mousavi a ajuns în România, la Dinamo

Alireza Mousavi: „România e Iranul meu”

Într-un interviu acordat jurnalistului Eduard Apostol în 2021, Mousavi dezvăluia cât de mult îi place să trăiască în România

„De când am sosit aici, mă simt de parcă m-am născut aici. Deși cunoscuții m-au avertizat să nu vin, spuneau că e sărăcie, etc... Dar România e Iranul meu. România e țara mea, așa simt, nu doar fiindcă vorbesc acum pentru români sau că dau interviu. Simt că m-aș fi născut aici, îmi place totul aici, trăiesc într-un loc care mă face să spun mereu „acasă”.

Românii sunt oameni buni. Simpli, nu figuranți, cu nasul pe sus. Sunt cool. Toți vecinii mei de la bloc sunt la fel, oameni buni, zâmbitori. De aceea am și rămas de atâția ani aici, la București, în România, îmi plac chipurile oamenilor”, a declarat Mousavi într-un interviu publicat de Libertatea în 2021

VIDEO Alireza Mousavi, despre copilăria în Iran: „Asta a fost zi de zi. Era foarte greu!”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

FOTO Dinamo a dat lovitura în Ghencea! Victorie după opt ani pe terenul Stelei, la capătul unui derby spectaculos

Cesar Cielo, fostul deținător al recordului mondial la 100m liber: „Înfricoșător cât loc de progres are David Popovici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează