SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRH

Steluța Luca e vicepreședinte » Fostul căpitan al naționalei va prelua postul Narcisei Lecușanu

Steluța Luca (41 de ani) intră în administrația FRH
Steluța Luca (41 de ani) intră în administrația FRH

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 00:00

Fostul căpitan al naționalei României va prelua postul lăsat liber de Narcisa Lecușanu, noul secretar de stat în MTS .

Adunarea Generală a Federației Române de Handbal, care s-a desfășurat ieri, la Pitești, a avut pe ordinea de zi și alegerea unui nou vicepreședinte al FRH. Narcisa Lecușanu, cea care a ocupat până nu demult acest post, a demisionat după ce a fost numită secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

Deși inițial în curs s-au înscris patru candidați, Ștefan Birtalan, dublul campion mondial, dar și Liviu Bala, fostul președinte executiv al HCM Baia Mare, s-au retras.

În cursă au mai rămas Steluța Luca, fostul căpitan al naționalei României, vicecampioană mondială la Sankt Petersburg în 2005, dar și Constantin Căliman, ex-directorul general de la CSM București, actualmente director adjunct la Federația Sportului Școlar și Universitar. Fosta mare jucătoare a primit 71 de voturi, aproape dublu față de contracandidatul ei, care a adunat doar 36.

"Juniorii sunt prioritatea!"

"Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Nu am înșelat niciodată handbalul și o să încerc să rămân la fel și în continuare. Voi milita pentru dezvoltarea handbalului juvenil pentru că toată lumea trebuie să înțeleagă că dacă avem naționale de juniori bune, vom avea și seniori competitivi", a declarat Steluța.

Fostul inter dreapta este și directorul Centrului de Excelență de la Rm. Vâlcea, ocupându-se de grupele de junioare de acolo. Mai mult ca sigur ea va trebui să renunțe la post, urmând să se mute la București. "Nu am discutat nimic în acest sens. O să vedem în zilele următoare", a adăugat Luca.

Ali Nurhan revine

Membrii cluburilor din România au votat ieri și pentru un membru în Consiliul de Administrație, postul devenind vacant după retragerea lui Alin Cârligeanu.

Președintele de la Farul Constanța, Nurhan Ali, a câștigat duelul cu directorul tehnic al CSM București, Remus Drăgănescu, primind 41 de voturi, față de 26. Fostul director executiv de la HCM Constanța a mai făcut parte din Consiliul de Administrație al FRH în anii trecuți.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează