Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 18:48

Oltchim nu mai poate repeta performanţa de acum doi ani, cînd a jucat cu trofeul pe masă. Echipa condusă de Radu Voina s-a oprit în semifinalele Ligii, depăşită de Gyor. Cu 31-23 au cîştigat unguroaicele, care şi-au luat revanşa pentru înfrîngerea din tur, 35-31.

Ca şi în meciul de acasă, vîlcencele au făcut o primă repriză foarte slabă. Multe imprecizii şi neatenţii, mingi pierdute aiurea, ratări din poziţii favorabile, toate au făcut ca gazdele să intre la vestiare cu un avans de 7 goluri, 19-12. Situaţia s-a mai remediat la reluare în special datorită creşterii vitezei de acţiune.

Insuficient. Cu greşeli nenumărate, comise mai ales de Ozel, Oltchim abia dacă a putut ţine pasul cu cele de la Gyor, care au ştiut foarte bine să gestioneze avantajul pentru a repeta finala după o pauză de 3 ani. Adversară îi va fi învingătoarea dintre Buducnost Podgorica (Muntenegru) şi Larvik HK (Norvegia), de mîine, în tur fiind 22-20.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”