SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Sundovski speră să continue în România succesul pe care l-a avut la HCM Constanţa: ”Vreau totul cu CSM!”

Articol de - Publicat joi, 06 august 2015 00:00

Zvonko Sundovski, antrenorul care a venit de la HCM Constanța, dorește să cîștige cel puțin un trofeu și cu CSM București

Vicecampioana României, CSM București, a schimbat antrenorul în pauza competițională. Locul sîrbului Bozo Rudici a fost luat de macedoneanul Zvonko Sundovski, tehnicianul care a cîștigat două titluri cu HCM Constanța și care a părăsit formația de pe Litoral după desființarea acesteia.

"Am venit la un club cu ambiții mari, cu perspective la fel de mari. Am toată încrederea că voi reuși să fac o treabă bună la CSM. Mă bazez pe echipă, pe băieți", a declarat Sundovski. Tehnicianul spune că "și la CSM e presiune, antrenorii sînt mereu sub presiune, dar eu sînt obișnuit". Și-a stabilit obiective importante. Vrea să termine campionatul pe podium, să cîștige Cupa României și să intre în grupele Cupei EHF. "Am nevoie de timp pentru acomodare, dar simt că sînt respectat și că se dorește performanță", a încheiat Sundovski.

6 echipe la Cupa Bucureștiului

Azi începe în, sala Rapid, Cupa Bucureștiului, la masculin. În grupa A vor evolua Dinamo București, Steaua și HC Vaslui, iar în grupa B au fost repartizate CSM București, HC Odorhei și Energia Tg. Joi. Joi și vineri au loc meciurile din grupă (orele 17:30 și 19:30), iar duminică sînt programate meciurile de clasament, de la 10:30 (locurile 5-6), 13:00 (locurile 3-4) și 15:30 (finala).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează