SPORTURI  »  HANDBAL  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 35-33

Superlative pentru naționala de handbal a României! Alexandru Dedu exultă: "Respect! Atît am de spus! Nu mi-e frică de nimeni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:04

Președintele FR de handbal, Alexandru Dedu, a lăudat naționala României după înfrîngerea împotriva Norvegiei, scor 33 la 35.

"Am un singur cuvînt de spus. Respect! Respect pentru echipă, pentru staff, pentru luptă, pentru abordare. Au dovedit că sînt o putere a handbalului în acest moment.

Au fost cîteva faze la care am fost dezavantajați. O să cer să-mi facă un raport oamenii care analizează.

Nu ne-a lipsit nimic. Am arătat a echipă cu un moral fantastic. Jocul de echipă este cîștigul nostru. Este un sentiment nou! Nu mi-e frică de nici o națională. Avem apărare!

Acest campionat mondial ne obligă! Lumea și-a reamintit de handbal. Sper să luăm bronzul duminică, dar pentru mine va fi de aur. Eu cred că vom cîștiga duminică", a zis Alexandru Dedu la Dolce. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
borat101
borat101  •  19 Decembrie 2015, 10:43

Din pacate si la Handbal suntem calcati in picioare. Sa vazut clar cum arbitrii au tras pentru Norvegieni. Fetele noastre trebuia sa plece candva in timpul meciului in protest fata de Familia Bodnariu si nu numai, impotriva Valorii Familiei si asa zisei "Fair Play". Suntem prea mici contra acestor talhari de neamuri nordice.

fibra
fibra  •  19 Decembrie 2015, 09:36

Da domnule pres, dar singur ai recunoscut ca inainte de meciul cu Danemarca iti pregatisesi un discurs negativ,in caz de infrangere., Ceea ce nu ar fi fost o surpriza.Ai probleme de caracter?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  19 Decembrie 2015, 08:09

Din acest moment si daca ati pierde cu Polonia nu mai conteaza. Pentru noi sunteti Campiona Mondiale!!!!! Bravo fetelor!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează