SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Supertransfer în handbalul românesc » O campioană mondială şi europeană a semnat cu HCM Baia Mare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 ianuarie 2014 11:50

HCM Baia Mare a reuşit să aducă un nou nume important la echipă, jucătoarea norvegiană Camilla Herrem, 27 de ani, semnînd un contract pentru următorii două sezoane, începînd din luna iulie.

Handbalista a cîştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012 cu naţionala Norvegiei. De asemenea, la Mondialul din 2009 a fost desemnată cea mai bună extremă stînga, iar Norvegia a luat medalia de bronz. A cîştigat şi Campionatul Mondial în 2011, dar şi Campionatul European în două rînduri, 2008 şi 2010. Are şi 130 de selecţii la naţionala Norvegiei.

Şi primarul Cătălin Cherecheş s-a declarat foarte mîndru de achiziţie: "Aducînd o jucătoare de top, care a obţinut performanţe deosebite, dăm un plus de profesionalism clubului şi va fi un exemplu pentru toate jucătoarele. Nu pot decît să-i felicit pe cei de la club că au reuşit acest lucru şi vreau să le amintesc, aşa ca de fiecare dată, că tot ceea ce fac, fac datorită comunităţii", a spus pentru site-ul oficial al clubului.

"HCM Baia Mare a reuşit să obţină semnătura jucătoarei Camilla Herrem, pe o durată de doi ani, începînd cu luna iulie a acestui an", a declarat şi Vasile Viman, manager financiar al HCM Baia Mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
razvyyc
razvyyc  •  23 Ianuarie 2014, 11:15
Postat de lexxus57 pe 22 Ianuarie 2014, 19:21

razvanel, repede ai prins glascior.Cu gura ta mare, ne explicai ca nu se face acest transfer.Daca ai avea demnitate, ai tacea.Se pare ca n-ai.

I s-a prezentat fetei adevarul trunchiat. Se vede din interviu, fata crede ca vine la campioana, inca mai este mult pana acolo. Sunt tare curios daca nu a semnat un contract asemanator cu Vartic (adica la pachet cu sotul), poate asta a fost punctul forte al negocierii. Desi mi se pare aiurea sa faci compromisuri (asa au terminat benzina si cei de la Olchim, datorita compromisurilor facute; in alte conditii, aveau sanse mari de finantare privata). Oare nu propune clubul un contract Neagu-Vizitiu? De dragul lui Neagu sa umplem si vestiarul... Daca vin cu propunerea asta, sansele cresc, nu?

razvyyc
razvyyc  •  23 Ianuarie 2014, 10:50
Postat de minaur pe 22 Ianuarie 2014, 20:33

Melinda reprezinta cel mai bun produs al handbalului baimarean feminin. Este un simbol al acestei echipe. Merita mai mult respect din partea noastra, inclusiv din partea unor mascarici ca tine. Schimba-ti poza!

Stai jos, patru! O fi Melinda un simbol al clubului si chiar merita respect (de altfel, si Osan sau Dobromir merita respectul deplin, au scos echipa din situatii extrem de dificile), insa sa spui ca-i cel mai bun produs al handbalului baimarean... este cam mult. Poate nu ai auzit de Ildiko Kerekes (cel mai bun produs al handbalului baimarean), ori faptul ca aici a fost formata Cristina Mihai (alaturi de Meszaros a fost intre cele mai complete jucatoare pe inter), Camelia Balint (cea mai completa si constanta jucatoare, a jucat din centru pana-n extrema stanga cu o constanta de invidiat), Ana-Maria Stecz (una din cele mai bune extreme ce au jucat la HCM).

minaur
minaur  •  22 Ianuarie 2014, 20:33
Postat de razvyyc pe 22 Ianuarie 2014, 17:14

O jucatoare buna, insa nu fenomenala. Nu a rupt gura targului la CM recent incheiat. A semnat cu HCM Baia Mare dupa ce i s-a aratat clasamentul, in interviul telefonic a spus ca diferenta linistitoare de 5 puncte i-a oferit certitudinea castigarii campionatului. Cred ca nu stie de play-off... unde se mai pot intampla multe. Un bun transfer pentru imaginea clubului, asteptam insa concentrarea campaniei pe aducerea unui inter. Momentan, Baia Mare nu are un inter complet. In lipsa Melindei, nu arunca nimeni de la 9m in fazele dificile (chiar si Constanta ne-a impins in joc pasiv de suficiente ori). Melinda are un joc complet, din pacate se manifesta in afara terenului unde "joaca"

Melinda reprezinta cel mai bun produs al handbalului baimarean feminin. Este un simbol al acestei echipe. Merita mai mult respect din partea noastra, inclusiv din partea unor mascarici ca tine. Schimba-ti poza!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează